Dobio otkaz nakon što je šef video njegovu istoriju pretraživanja: To je bio samo početak pakla kroz koji i sad prolazi

Tatjana Badarević Vesti 04.10.2024 21:18 0

Džoš Vilijams je radio kao administrator korisničke službe tri meseca

otkaz

Printscreen/TikTok

 

Džoš Vilijams radio je kao administrator korisničke službe tri meseca kada su ga njegovi poslodavci pozvali na sastanak u julu. Takođe su kritikovali 26-godišnjaka jer je tri puta javio da je bolestan zbog "glupih" razloga kao što je korišćenje sredstva za sunčanje putem inhalacije, piše LADbible.

Džoš je priznao da je njegova istorija pretraživanja uključivala neke prilično "glupe stvari" poput "Sajmon Kovel je pogrešio s botoksom" kao i bole li "zubi iz Turske" pre odlaska na zahvat. "Još uvek sam bio na probnom radu. Imao sam dva ili tri dana bolovanja i izgovori koje sam koristio bili su samo glupi izgovori", objasnio je.

"Došlo je do tačke kada mi opterećenje poslom jednostavno nije bilo dovoljno. Nisu mi davali nikakav posao, pa sam se našao kako pretražujem različite stvari na firminom kompjuteru", dodao je Džoš koji je svu svoju ušteđevinu potrošio, pre nego što je dobio otkaz, na odlazak u Tursku da bi sredio zube pa je na kraju ostao i bez novca i bez posla. Zbog toga je odlučio da video o svom otkazu objavi na TikToku.

 

@lifeofjosh1.0 For the first time i can admit i was in the worng #fyp #officelife #sacked ♬ original sound - Josh Williams

 

"Znao sam da nemam prihoda pa sam mislio da je jedini drugi izvor koji imam TikTok, pa sam zato odlučio tamo da objavim snimak", rekao je. I dok je želeo brzo da zaradi novac, objavio je priču o svom otkazu "u trenutku emocionalnog uzbuđenja" i to je "eksplodiralo". Dok su neki korisnici tvrdili da je "prestar" da bi dobio otkaz zbog ovakvih stvari, mladić je dodao i da je zbog videa odbijen na još tri posla.

"U osnovi su rekli da su videli moj TikTok i da misle da sam loš i da ne žele da budem tamo, drugim rečima. Očigledno se nisam osećao dobro zbog toga. Iskreno, bilo me prilično sram", rekao je. Džoš je na kraju zaradio oko 450 funti od videa o gubitku posla, čime je mogao da plati "većinu" stanarine.

"Jako mi je žao što sam objavio video. Mislim da sam ga otprilike dva dana nakon objave hteo da obrišem, ali sam želeo novac, pa sam ga ostavio tamo", objasnio je Džoš. Mladiću se stvarno ne sviđa posao na kojem je završio i želi se baviti stvaranjem sadržaja kao dugoročnim ciljem. Zbog posledica s kojima se suočio, poziva druge da budu oprezniji pre objavljivanja na internetu.

"Može se činiti prilično smešnim, ali mislim da, gledajući svoju situaciju i kako me to pogodilo, rekao bih da je to verovatno jedna od najgorih stvari koje možete učiniti za buduće poslove i svoju karijeru i slično. Samo budite jako oprezni pre nego što bilo što postavite na internet, čak i ako je to samo u žaru trenutka", zaključio je Džoš.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ćerka spržila maminu kreditnu karticu! Evo na šta je potrošila 60.000evra! #najžena #žena #fy #fyp #viral #fypシ゚ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading