Videla mu je lice posle 7 godina: Muž obrijao bradu da iznenadi ženu, njena reakcija je hit!

Vesti 01.10.2024 13:52 0

Jedan suprug je priredio iznenađenje svojoj ženi koje ona verovatno nikada neće zaboraviti.

muškarac

Shutterstock

Društvenim mrežama se ovih dana širi snimak iznenađenja koje je jedan muž priredio svojoj supruzi kad je nakon sedam godina obrijao bradu bez njenog znanja, a reakcija supruge postala je viralni hit.

Tata, šta si uradio s licem?

"Kada muž obrije bradu prvi put posle sedam godina bez ikakvog upozorenja", piše u snimku koji je podelila žena na svom Instagramu, a u kojem se vidi kako se istovremeno smeje i plače, pa briše suze dok gleda u supruga bez brade.

Na kraju videa pokazala je fotku supruga s bradom i onu bez brade pa objasnila: "Ovo mi je najveći šok u životu. Reakcija našeg malog deteta bila je: 'Tata, šta si uradio s licem?’ i 'Tata, nemoj to više da radiš", napisala je uz snimak.

 

 

Video je postao viralan

Video snimak je za samo nekoliko dana dobio više od 3,2 miliona pregleda i preko 53.000 lajkova na Instagramu te brojne komentare.  "Izvini, stranac ti je u kući!", "Neverovatno koliko dlake na licu mogu promeniti nečiji izgled", "Kakva transformacija! Šta bi tek bilo da se i ošišao", "Mislio sam da će ovo biti puno gore, ali ne izgleda tako loše" i "Ovo me je nasmejalo do suza", samo su neki od komentara.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading