Ispao sam naivni rogonja: Supruga mi je priznala mračnu tajnu, razmišljam o odlasku, a opet...

Slobodanka Ćorić Vesti 30.09.2024 21:55 0

Moj brak mi deluje kao velika prevara. Supruga tvrdi da me je volela tokom svega, ali sada sumnjam u svaku reč koju izgovara

prevara

Shutterstock

"Imam 64 godine. Moja supruga i ja smo zajedno više od 30 godina, i mislio sam da imamo dobar brak. Međutim, nedavno mi je, u trenutku iskrenosti, priznala nešto što mi je potpuno srušilo svet.

Rekla mi je da me je varala s nekoliko muškaraca koje oboje poznajemo. Čak je s jednim od njih ostala trudna i prekinula trudnoću dok sam ja radio u inostranstvu. Saznao sam da su svi oko mene, uključujući i žene njenih ljubavnika, znali za to, osim mene. Sada se osećam izigrano, kao da je sve što smo gradili lažno.

Moj brak mi deluje kao velika prevara. Supruga tvrdi da me je volela tokom svega, ali sada sumnjam u svaku reč koju izgovara. Ne mogu da zamislim kako ovo da podelim s našom decom, a ako se odlučim na razvod, znaću da ću morati. Već tri nedelje ne razgovaram s njom. Pokušavam da provodim vreme van kuće dok se ona ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Šta da radim sada?" podelio je na društvenoj mreži svoju muku korisnik predstavljajući se kao "Naivni rogonja". 

„Ne razumem zašto bi bilo ko ostajao u ovakvom braku. Postoji toliko opcija za lični rast i sreću. Ne trošite više godine na nekoga ko vas je izdao", „Izgleda da je vreme da se krene dalje. U životu nema mesta za one koji nas ne poštuju. Potražite sreću van tog braka, zaslužujete bolje!“, "Sad možeš da pišeš knjige! ‘Kako preživeti sa suprugom koja voli grupne projekte – vodič za početnike“, „Sledeći put kada te iznervira, zapamti: možeš da joj skuvaš večeru – ali dodaj taj 'specijalni sastojak' – malo ljutine! Jer, ako te varala, što ne bi malo začinio situaciju?“, samo su neki od saveta korisnika društvene mreže Reddit.

 

Komentari (0)
Loading