„Spavaj s jednim otvorenim okom“: Čovek je isterao mačku iz kreveta, a ona je u znak osvete uradila nešto strašno

Vesti 29.09.2024 16:17 0

Jedan čovek je opisao neverovatnu situaciju koja se desila sa njegovom mačkom i šokirao ljude.

mačka

Printscreen

Pre nekoliko dana, vlasnik jedne mačke je na društvenoj mrežo „Redit“ objavio snima svoje mačke koja je nasmejala i iznenadila hiljade ljudi. Njegova objava je sakupila oko 70 hiljada lajkova ima oko 500 komentara.

Isterao je iz kreveta

Korisnik je u objavi objasnio da njegova mačka inače spava sa njim u krevetu, ali jedne večeri je morao da je istera jer je počela da mu grize članke. Kada se probudio kako bi otišao u toalet, dočekao ga je prizor kao iz horor filma - njegova mačka vukla je plišanu igračku po podu, poput pravog  ubice. Na snimku se vidi kako vuče igračku po podu sakriva je iza radnog stola.

 

 

„Spavaj s otvorenim okom“

"Moja mačka inače spava sa mnom, ali sam je odgurnuo jer mi je grizla članke. Zato je odlučila da pronađe novog prijatelja za maženje", napisao je čovek u objavi. "Tvoja mačka se doslovno priprema za ubistvo, spavaj s jednim okom otvorenim", našalio se jedan korisnik u komentarima. "Da sam na tvom mestu, ne bih postavljao nikakva pitanja mački", dodao je drugi, dok je treći napisao u šali: "Nisi video ništa, vrati se u krevet."

Bonus video:

@najzena.rs Dečiji rođendani u Dubaiu se slave skroz drugačije, evo šta sve deca mogu da rade #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading