Voli muža, ali ga vara s kolegom: „Ludački se privlačimo, ne mogu da prestanem da se viđam s njim!“

Vesti 26.09.2024 17:25 0

Žena je ispričala kako je počela da oseća zavisnost od viđanja sa kolegom iako je u braku.

žena

Shutterstock

Jedna žena se izjadala o prevari. Ona je u braku 10 godina i supruga vara sa svojim kolegom. Opisala je to kao zavisnost. Kaže da ne može da prestane da se viđa s njim, iako zna da je to što radi loše. U svojoj ispovesti je otkrila da u braku više i nema intimnih trenutaka između supruga i nje.

Redovno se viđa s ljubavnikom

Žena koja ima 31 godinu, kao i njen suprug, opisala je svoj ljubavni trougao na društvenoj mreži „Redit“. Ona tvrdi da voli svog supruga, da se dobro slažu u svakodnevnom životu, ali da im intimni život nikada nije bio na zavidnom nivou i da ona nije ni znala kako može da bude uzbudljiv. U braku su 10 godina, pa su se vremenom i oni intimni trenuci koje su imali proredili.

Zbog nedostatka intimnosti koja joj je bila potrebna, žena je započela ljubavnu aferu s kolegom, s kojim se sada redovno viđa. Objasnila je da je tek sa kolegom shvatila koliko intimni odnosi mogu da budu uzbudljivi, raznovrsni i strastveni. Priznala je da jedva čeka da se vidi sa njima, iako oseća grižu savesti jer i dalje voli svog muža.

Intimnost u braku je nestala

„Intimni odnosi nikada nisu bili važan deo naše veze, čak ni na početku, a kasnije ni u braku“, napisala je žena u svojoj ispovesti, dodajući da su i ona i njen suprug prilično stidljivi u tom smislu i da nikada nisu dovoljno komunicirali o svojim potrebama. Kako su im karijere postale prioritet, intimnost je potpunosti iščezla vremenom i već dve godine uopšte nemaju intimne odnose.

Uprkos tome što suprug i ona razgovaraju o problemu koji imaju, on jednostavno ne pokazuje interes za intimne odnose. Iako se kune da je i dalje zaljubljen u nju, žena priznaje da osećanja koja postoje između njih, kao i njihov odnos, više liče na prijateljstvo nego na romantičnu vezu. Priznaje i da to nije opravdanje da vara supruga, ali je sve počelo slučajno, a sada uživa u tom odnosu i smatra da joj ne narušava brak.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading