Ako se njima zamerite, nagrabusili ste: 3 znaka Zodijaka su najveća zlopamtila, spremni su na sve

Nedeljko Tišanović Vesti 05.09.2024 14:03 0

Imate li ih u svom okruženju?

žena

Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

Neki horoskopski znaci su poznati po tome što ne zaboravljaju nepravde koje su im učinjene i teško im je da daju drugu šansu. Evo kako se to manifestuje kod određenih znakova:

Škorpija

Škorpije su intenzivne i duboko osećaju povrede. Iako mogu oprostiti, nikada ne zaboravljaju ko ih je povredio. Njihova lojalnost je velika, ali i njihova spremnost da zapamte izdaju. Ako vas jednom povrede, biće veoma oprezni prema vama čak i ako nastave dalje.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i osetljivi na povrede. Iako imaju tendenciju da opraštaju zbog svoje empatične prirode, bol koju su doživeli ostaje u njihovom pamćenju. Iako će vam oprostiti da ne bi nosili gorčinu, povreda će im ostati u sećanju.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i emotivno stabilni. Kada ih jednom izneverite, teško će se ponovo opustiti u vašem društvu. Mogu oprostiti, ali ne i zaboraviti. Dugo pamte nepravdu i retko pružaju drugu priliku onima koji su ih izneverili.

 

Bonus video: 

@najzena.rs Ako imate ove brojeve u datumu rođenja, septembar vam donosi novac i ljubav #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading