Na 3 znaka će mlad mesec u Devici vrlo povoljno uticati: Početak septembra pametno iskoristite, poslušajte intuiciju

Nedeljko Tišanović Vesti 03.09.2024 09:13 0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

mlad Mesec

Shutterstock

Septembar smo započeli pod uticajem poslednjeg letnjeg mladog Meseca, koji će nam pomoći da jasnije sagledamo svoje ciljeve. Ovaj Mesečev ciklus dolazi u znak Device. Uticaj Sunca i Meseca u ovom zemljanom znaku naglašava značaj svakodnevne rutine, dobrih navika i naizgled malih delova planova koji bi inače mogli biti zanemareni. Ovaj uticaj nas podstiče da bolje upravljamo vremenom, organizujemo životni prostor i uskladimo rutinu brige o sebi. Dok ćemo svi osetiti ovaj uticaj, neki znakovi će imati priliku da se detaljnije posvete svojim životnim okolnostima.

  • 3 znaka koja će posebno osetiti ovaj uticaj su:
Devica

Ovo je vaš godišnji mladi Mesec, i biće vam omogućeno da okrenete novi list. Ovaj Mesec vam pruža priliku da analizirate kako se predstavljate svetu i prilagodite se ako vam se ta slika ne dopada. Razmislite šta biste želeli da promenite na sebi kako biste maksimalno iskoristili svoj potencijal. Koje male promene možete napraviti da bi mogle imati veliki uticaj? Budite iskreni prema sebi, ali izbegavajte previše kritike. Promene treba da budu vođene saosećanjem prema sebi, a ne samokritikom.

Strelac

Sezona Device vas usmerava da se fokusirate na detalje svoje karijere tokom narednog meseca. Ovaj mladi Mesec u vašoj desetoj kući ambicija pruža motivaciju za započinjanje novih projekata i usavršavanje rada. Ako je vaš profesionalni put bio nejasan, sada je vreme da unapredite svoje planove i postavite raspored koji vodi ka produktivnosti. Sticanje novih navika na poslu i pragmatičan pristup su ključni za efikasno praćenje dugoročnih ciljeva.

Ribe

Sada je vreme da se fokusirate na bliske odnose i sagledate ih iz bliže perspektive. Ovaj mladi Mesec u vašem polju partnerstva omogućava vam da napravite promene i prihvatite zdraviju dinamiku sa ljudima koji su vam bliski. Obratite pažnju na male stvari koje inače ne primećujete, a koje mogu uticati na vašu vezu, poput nepotrebnih navika ili situacija koje mogu izazvati nesuglasice. Idealno je vreme da se posvetite rešavanju tih pitanja.

 

Bonus video: 

@najzena.rs Retrogradni merkur se završava, ali njegov uticaj se i dalje oseća #najzena #zena #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading