Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. avgust: Device napetije nego inače, moraju da prikoče malo

Vesti 25.08.2024 19:31 0

Saznajzte šta su vam planete pripremile...

horoskop

Shutterstock

Ovan 
Vaša situacija se popravlja iz dana u dan i tokom današnjeg dana ćete imati mnogo toga pozitivnog u vezi posla i poslovnih aktivnosti sa ljudima sa kojima ste poslovno sarađivali unazad nekoliko meseci. Nemojte dozvoliti da mišljenje partnera negativno utiče na vas. 


Bik 
U narednih nekoliko dana bićete preopterećeni stvarima koje se tiču vaših emocija i probajte na to da gledate veoma pozitivno. Najvažnije je da stvari rešavate u datom trenutku i da ne odlažete rešenja za naredni period. Zdravlje je stabilno. 


Blizanci 
Čuvajte sebe od situacija koje mogu biti pogubne za vas i za vaš emotivni odnos koji se tiče porodičnih odnosa. Osoba u znaku Lava vam je veoma dominantna po pitanju posla i poslovnih ambicija koje ćete realizovati u narednih mesec dana. Mogući problemi sa nespavanjem. 


Rak 
Do kraja dana bićete preopterećeni situacijom kojom ne možete da vladate a odnosi se na porodične odnose i na finansije. Potrudite se da iz svega izvučete najbolje posebno kada su u pitanju svi oni koji vas opterećuju svojim željama i prohtevima. 

Lav 
Sadašnji odnos sa partnerom biće bolji onog momenta kada naučite da sebe predstavite u mnogo boljem svetlu i da nemate velika očekivanja od drugih. Finansije mogu biti bolje zahvaljujući vašim angažovanju koje može biti mnogo aktivnije do kraja dana. 


Devica 
Retrogradni Merkur vam stvara osećaj napetosti pa se potrudite da sve te stvari bolje regulišete u narednih nekoliko meseci. Napravite dobre poslovne planove i nemojte od njih odustajati posebno u vezi saradnje sa inostranstvom. 


Vaga
Danas ćete imati veoma aktivan i dinamičan dan zato što se aktiviraju stvari koje niste pokrenuli ranije a mogli ste na vreme da odradite određene stvari. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka pa se potrudite da u razgovoru sa tom osobom sve to prevaziđete. 


Škorpija 
Čuvajte sebe od mogućih razočarenja kada su u pitanju takozvani prijatelji ili ljudi koji su vam kao bliski. Osoba u znaku Vodolije vam daje pogrešne informacije i vodite o tome računa mnogo više nego inače. Nemojte dozvoliti da drugi pričaju vama iza leđa u vezi posla. 


Strelac 
Sam početak dana biće veoma uzbudljiv jer dolaze do vas neke zanimljive informacije u vezi poslovnih sastanaka narednih nekoliko dana. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući partneru koji želi da sa vama sagradi i stvori mnogo bolju budućnost.


Jarac
Potrudite se da stvari sagledavate mnogo realnije jer ne može sve da bude onako kako bi zamišljate ili vi kako želite. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška inspiracija i to je ono što vredi da se tome maksimalno posvetite. 


Vodolija 
Ovo je dan kada treba da samo brinete o sebi i o tome kako i o čemu razmišljate. Nemojte dozvoliti da se drugi bave vama i vašim životom jer je to sve negativno i loše po vas. Mogući problemi sa kičmom. 


Ribe 
Ovo je idealan period da se okrenete svemu onome što vam obećava poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva. Porodični odnosi su stabilni zahvaljujući članovima porodice koji su prestali da vas opterećuju svojim problemima..
 

Komentari (0)
Loading