Veliki mesečni horoskop za septembar: Blizancima srećne prilike, Biku povećanje prihoda, Ribama ograničenja, Ovnu divna veza

Slobodanka Ćorić Vesti 21.08.2024 16:55 0

Saznajte šta vas čeka u septembru 2024. godine na polju ljubavi, posla i zdravlja.

horoskop

Shutterstock

Mesečni horoskop za septembar 2024. vodi vas kroz kosmičke uticaje koji oblikuju vaš život u različitim oblastima, uključujući ljubav, karijeru, zdravlje i lični rast. Istražite šta su vam zvezde spremale ovog avgusta.

Ovan

Mesečni horoskop za septembar 2024. donosi vam mogućnost da uspostavite stvari po svom ukusu. Ljubav i veze: Organizujete sve kako vam odgovara. Ako ste u vezi, ne mislite da vaša veza ometa vaše ambicije, jer nije tako. Razgovarajte o svemu sa svojim partnerom, sve će razumeti. Ako ste slobodni, velike su šanse da  uđete u vezu sa jednom divnom osobom. Karijera i finansije: Na profesionalnom planu, imaćete nove kontakte sa kolegama ili potencijalnim klijentima, a moguće je da će se povećati vaša poslovna popularnost ovog meseca, što bi moglo da pokrene korisne stvari za vašu karijeru. Zdravlje: Držite svoj hronični problem pod kontrolom, ne propustite zakazani termin.

Bik

Fokusirate se na ono što vam je važno, pronalazite svoje orijentacije i svoje navike. Ljubav i veze: U ljubavi ste prijatni i fleksibilni, pravite ustupke partneru i ne terate ga da radi ono što mu se ne sviđa. Prilagođavate se, umesto da se otuđujete od partnera. Pokazujete se u svom najboljem svetlu bez napora. Ako ste sami, verovatno ćete nekoga upoznati. Karijera i finansije: Izuzetno ste aktivni. Spremni ste da zarađujete više i radite više. Imate ozbiljan i odgovoran stav, vaši nadređeni i poslovni partneri će razumeti da vam mogu verovati. Rezultat će biti povećanje prihoda. Zdravlje: Povedite računa o unosu masnoća i šećera, a idite i kod fizijatra, savetuje mesečni horoskop za septembar 2024.

Blizanci

Mesečni horoskop za septembar 2024. predviđa da ćete stvoriti srećne veze sa drugima i razviti povoljne okolnosti za sebe. Neočekivane prilike pojavljuju se niotkuda. Ljubav i veze: Sredinom meseca energija raspršuje sve nesporazume. Zahvaljujući ovim dobrim talasima, osećate se opušteno u društvu. Planite zavodljivošću. Vaša druga polovina je raspoložena, ali vaše promene raspoloženja mogu pokvariti situaciju. Ako ste slobodni, planete stvaraju srećne okolnosti da upoznati nekoga. Karijera i finansije: Vaša ambicija i preduzetništvo su bolji. Imate poslovnu sreću. Pažljivo čitajte ugovore, inače ćete se razočarati. Tenzija između profesionalnog i privatnog života. Zdravlje: Bićete nervozni i napeti. Uzimajte vitmine, spavajte i idite kod psihologa.

Rak

U septembru ćete imati konstruktivnu komunikaciju sa svima. Ljubav i veze: Kad je reč o emocijama, volite da živite miran život. Ovog meseca partner bi vas mogla kriviti da vam je veza mnotona i tražiti zabavu koju ona voli. Ispunite mu želje. Ako ste sami, privlačite šarmantne ljude, ali oni vam ne odgovaraju. Na kraju meseca srešćete nekoga ko vam odgovara. Karijera i finansije: Biće burno, radno, ali i veselo, imate neophodnu podršku. To podiže vaše samopouzdanje. Razmišljate o svojoj profesionalnoj budućnosti,čekaju vas lepeo akcije. Zadatke ćete obavljati u rekordnom roku. Zdravlje: Imaćete probleme sa zubima, možda čk i naku itervenciju,  predviđa mesečni horoskop za septembar 2024.

Lav

Mesečni horoskop za septembar 2024. predlaže da iskoristite ovo vreme da sredite ono što odlažete i preispitate odluke. Ljubav i veze: Prilike se pojavljuju u raznim okolnostima. Vedri ste i prijatni, pokazujete se u najboljem svetlu, a vaša popularnost je na vrhuncu. Pozitivne situacije i događaji obogaćuju vašu vezu. Ako ste sami, možete nekoga da upoznate preko prijatelja, a ta osoba ima sve da vam ugodi. Karijera i finansije: U poslu dajete svoje telo i dušu, radite velikodušno i ponizno. Mogli biste da napravite neke ustupke, ali poštujte svoje interese. Verovatan je napredak u vašem profesionalnom životu. Znate kako da okupite tim spreman da pomogne. Zdravlje: Obratite pažnju na srce i kardiovaskularni sistem. Izbegavajte stres.

Devica

Smirujue se tenzije, a vaše polje delovanja se širi u septembru. Pronađete motivaciju koju ste izgubili. Ljubav i veze: Možda se dvoumite kako da nekoga zavedete. Vaš šarm čini čuda. Iskoristite priliku da kažete drugoj osobi šta mislite, to će biti mudro od vas. Držite se svojih želja i ostvariće se. Karijera i finansije: Na poslu se usuđujete da preuzmete inicijativu i dobijate dobru podršku od užeg kruga prijatelja i porodice. To vas gura dalje, da se potvrdite i zauzmete svoje pravo profesionalno i društveno mesto. Nemojte kidati veze. Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni sistem i pazite šta jedete. Za vas je idealna vegetarijanska ishrana, savetuje mesečni horoskop za septembar 2024.

Vaga

Mesečni horoskop za septembar 2024. najavljuje lepe susrete, dobru zabavu i sreću. Ljubav i veze: Vaša neobična ljubav se razvija u klimi prijatnosti. Otkrićete osećanja jedno drugom. Partner je spreman na sve da bi vam udovoljio. Ako želite da stvari krenu napred, morate da delujete. Iako vam se ovo čini izazovnim, usudite se da preuzmete inicijativu. Iskoristite sve prilike koje se otvaraju da ojačate vezu. Ako vam je previše dosadno, razgovarajte i zajedno potražite rešenje. Ako ste slobodni, vaš šarm privlači nekog drugačijeg od vas. Kairijera i finansije: Vaši poslovi mogli bi da idu glatko, bićete na pravom mestu u pravo vreme. Otvaraju vam se vrata i možete dobiti ono čemu težite. Napredovaćete bez napora. Zdravlje: Proverite holesterol i šećer u krvi. Krećite se više i jedite manje.

Škorpija

Život će vas u septembru povezuje sa sjajnim ljudima i stavlja u neobične situacije. Ljubav i veze: Vraćate se na način života koji vam odgovara i teraju vas da se ponovo povežete sa ljudima sa kojima imate uzbudljive odnose. Emocionalno ste okrepljeni i ohrabreni da mudro koristite svoju moć zavođenja. U ljubavi vas zvezde podstiču na dublju razmenu osećanja, da kažete šta mislite i šta želite. Ako vaša druga polovina deli vaše želje, sve će biti u redu. Samci imaju priliku da odgovorite na nečije poruke. Vaš instinkt za zavođenjem se budi i trebalo bi da ga iskoristite. Karijera i finansije: Moguća neka interesantna partnerstva, kao i veći finansijski dobitak. Zdravlje: Obratite pažnju na mantalno zdravlje i probate da se odmarate, savetuje mesečni horoskop za septembar 2024, piše Sensa.rs.

Strelac

Mesečni horoskop za septembar 2024. kaže da je sreća tu, pred vama, ali možda ćete je smatrati nedostupnom iz čudnih razloga. Ljubav i veze: Vaš ljubavni život se vraća u normalu. Možete da uhvatite korak s partnerom ili sretnte nekog novog. Veza dobija na zamahu, a vi pravite planove za budućnost. Ali vaša druga polovina može imati sumnje u realizaciju vaših namera. Zaboravite prošlost i ne dozvolite da vam se meša u život. Karijera i finansije: Posao vam može doneti mnogo, posebno dobre vesti o novcu. Ako ste tražili povišicu, ovaj mesec je stvoren da to realizacijete. Šarm će vam pomoći da napredujete, kao i vaša iskrena posvećenost. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zglobove i kosti, uzimajte vitamine i radite vežbe.

Jarac

Napravićete neke promene koje odavno planirte. Ljubav i veze: Imate energiju koja vam je potrebna da preduzmete akciju. Vaše ljubavi su u skladu sa vašim težnjama. Pravite kompromise i ustupke, ali vaš partner može delovati udaljeno. Nemojte se prepustiti svojim prvim impulsima. Vodite zdrav i konstruktivan razgovor. Ako ste sami i želite da zavedete nekoga posebnog, morate nadmašiti sebe. Karijera i finansije: U poslu, profesionalna sfera nije bez izazova, pa se pripremite da se suočite sa njima. Morate imati neophodnu samokontrolu. Vaše kolege ili pretpostavljeni žele da prihvatite njihovo mišljenje, a vi treba da reagujete mirno i diplomatski. Ne bojte se, nećeš nikoga uvrediti. Zdravlje: Obratite pažnju na donju karlicu i bolove u stomaku. Uradite pretrage, savetuje mesečni horoskop za septembar 2024.

Vodolija

Mesečni horoskop za septembar 2024. kaže da vam stižu prijatne i zabavne prilike koje morate da zgrabite. Ljubav i veze: Prilike zahtevaju da prevaziđete sebe. Međutim, da biste izbegli nesporazume o svojim namerama, nemojte se oslanjati samo na svoj šarm, već koristite svoju inteligenciju i smisao za humor. Pripremite prave reči da to dokažete i pokažete se u najboljem svetlu. Po prirodi ste nezavisni, ali zbog vaše veze spuštate oprez i vidite prednosti koje takva veza nudi. Karijera i finansije: Na poslu osećate više energije, jača vaša kreativnost i motivacija. Svoje ideje i akcije sprovodite u delo, a vaše ponašanje je aktivno i samouvereno. Sa svima mirno komunicirate, fokusirani ste na posao i efikasni. Zdravlje: Nađite način da smanjite nervozu.

Riba

Planete su vas izvele na pravi put. Ljubav i veze: Imate mnogo ljubavnih ponuda i ništa vas ne sprečava da probate, ali samo ako su u skladu sa vašim moralnim principima. Osetljivi ste na pažnju nekih ljudi oko sebe i dobro razumete značenje. Manje ste odbrambeni kada vam neko priđe. Ako ostanete takvi, možete započeti lepu vezu. Karijera i finansije: Ako postoje neka ograničenja na poslu, kolege bi vam mogle pomoći i dati dobar savet. Imaćete energije i vere u sebe da se suočite sa svim izazovima. Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet. Mogli biste se osećati umorno i iscrpljeno. Redovno se odmarajte i unosite vitamina i minerale, savetuje mesečni horoskop za septembar 2024.

Komentari (0)
Loading