Dnevni horoskop za sredu, 21. avgust: Jarac treba da posluša svoje srce, a evo koga čeka veliki trošak

Tatjana Badarević Vesti 20.08.2024 19:10 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

dženifer lopez

Shutterstock

 

Ovan

Postavljate se detektivski prema svojim saradnicima. Pratite svaki njihov korak. Šta rade, kako se ponašaju zavisi od njih samih, ali vi vidite i ono što oni ne vide. Nije potrebno da budete takvi i u emotivnom životu. Prepustite se emocijama. Česti problemi sa grlom.

Bik

Izazovni uticaju planeta vas teraju da nešto menjate. Sve više razmišljate o dodatnom ili privatnom poslu. Niste bez ljubavi, vi uvek imate nekog pored sebe. Potrebno je da budete što više otvoreni i nežni. Čuvajte ekstremitete.

Blizanci

Ne unosite emocije preterano u ono što radite i sa kim radite. Potrebno je da budete racionalniji. Blizanci mogu da očekuju lep susret u jednom restoranu ili na nekom kućnom skupu. Pluća, kašalj.

Rak

Čuvajte novac. Nije dobro da se novac troši bez plana.   Ukoliko ste u vezi morate da stvorite bolju komunikaciju sa partnerom, posebno ako je osoba starija od vas. Stomačne tegobe.

Lav

Ispred drugih ste. Vi ste afirmativna osoba i dobro je da se okrenete poslovima koji su dinamične prirode. Dobar emotivni predosećaj. Možete svakog zadobiti ko vam se sviđa.

Devica

Nikako previše mašte da unosite u posao koji radite. Možete da uskočite u vlastitu iluziju i stvorite probleme. Hvata vas osećaj sumnje. Partner nije neko ko može da trpi vaše nepoverenje. Nemate tegobe.

Vaga

Pravite pogrešnu procenu ili pogrešan izbor. Počnite da razmišljate drugačije o stanju u kom se nalazite. Posao trpi svaku lošu energiju. Ne iskušavajte nečije strpljenje. Budite parlamentarni. Osećate se dobro.

Škorpija

Imate obaveze koje prihvatate odgovorno. Skoncentrišite se na prave stvari koje vam donose novac. Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Često ste ljubomorni.  Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

Strelac

Pazite se gramzivih ljudi. Neki imaju pretenzije na vaše mesto. Duhoviti i iskreni. Imate uspeha u ljubavi. Unosite više tečnosti.

Jarac

Posao koji radite zahteva napor ali imaćete uspeha. Isključite razum kada je ljubav u pitanju. Pokažite ipak svoje jako srce i prijatnu narav. Problemi sa mišićima.

Vodolija

Saradnici su veoma skeptični i nesigurni. Morate da budete svesni da nekima od njih vi ne odgovarate. Pokušajte da odagnate svoje emotivno neraspoloženje, tako što ćete sebe učiniti optimističnijom osobom. Nervoza vas sustiže.

Ribe

Isključite razum. Budite pomalo opušteniji sa svojim okruženjem, više ćete uspeti u poslu. Nemojte potcenjivati voljenu osobu jer druga starna sve vidi šta se dešava, kad ste raspoloženi i kada vam nije do ničega. Problem sa grlom.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading