Njima će pun Mesec napraviti pakao: Tri znaka Zodijaka suočiće se sa raskidom 19. avgusta

Slobodanka Ćorić Vesti 15.08.2024 16:15 0

Pun mesec u Vodoliji biće pod uticajem Plutona, planete koja značajno utiče na živote ljudi, menjajući sve aspekte njihovih života

raskid

Shuterstock

Prema astrolozima, određeni znakovi Zodijaka mogli bi se suočiti sa raskidima tokom punog meseca u Vodoliji 19. avgusta 2024. godine.

Ovaj period može doneti kraj za neke parove, jer su šanse za raskid tokom punog meseca prilično visoke. Međutim, možda to i nije tako loše kao što na prvi pogled izgleda.

Znakovi Zodijaka kojima preti raskid 

Pun mesec u Vodoliji biće pod uticajem Plutona, planete koja značajno utiče na živote ljudi, menjajući sve aspekte njihovih života. Pluton će sada fokusirati naše snove, ambicije i planove, što može dovesti do neizbežnih promena koje će, u stvari, doprineti našem razvoju.

Lav

Pun mesec se pojavljuje u vašem partnerskom sektoru, što znači da će odnosi biti u prvom planu, posebno oni koji su u kriznoj fazi. Ako vaša veza nije stabilna, možda ćete odlučiti da je prekinete. S obzirom na to da se pun mesec dešava kada Pluton prelazi iz Vodolije u Jarca, biće potrebno da odlučite da li ćete nastaviti zajedno ili će vaši putevi zauvek krenuti različitim pravcima. Do novembra će biti važno da donesete ovu odluku.

Vaga

Pun mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da će Univerzum želelti da preispitate svoju sreću. Važno je da stavite svoju radost kao prioritet. Ako vaš emotivni partner ne pruža podršku i oduzima vam energiju, možda će biti najbolje da prekinete vezu. Drage Vage, uskoro ćete shvatiti da je to najbolja odluka za vas.

Škorpija

Pun mesec se dešava u vašem sektoru doma i porodice. To može značiti da ćete odlučiti da se odselite od partnera, promenite lokaciju ili generalno promenite strukturu svog porodičnog života. Iako za neke Škorpije pun mesec može doneti pozitivne promene u ličnom životu, najčešće će biti pod vašom kontrolom. Pluton, vaš vladar, želi da promeni način vašeg života, što znači da će se mnoga pitanja promeniti.

 

Komentari (0)
Loading