Bebe rođene u AVGUSTU su POSEBNE: Krase ih OVE OSOBINE zbog kojih će ih uvek pratiti SREĆA!

K.Ć. Vesti 08.08.2022 20:15 0

Vrhunac je leta, a trudnice željno iščekuju dan kada će roditi, posebno ako im je termin porođaja u avgust

Bebe rođene u AVGUSTU su POSEBNE: Krase ih OVE OSOBINE zbog kojih će ih uvek pratiti SREĆA!

Shutterstock

Iako trudnice teško podnose visoke temperature, dobra je vest da imaju razloga za veselje jer subebe rođene u avgustu jedinstvene iz nekoliko razloga. Bebe rođene u avgustu su ili lavovi ili device po horoskopskom znaku.

Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Predodređene su za vedrinu, uostalom kao i vreme koje im je prethodilo!

1. Biće velike pri porođaju

Statistički gledano, bebe rođene leti imaju veću porođajnu težinu od onih koje se rađaju tokom ostalih godišnjih doba. Veća porođajna težina kratkoročno i dugoročno se povezuje s dobrim zdravljem deteta.

2. Biće više od svojih vršnjaka u odrasloj dobi

Isto istraživanje otkrilo je da letnje bebe takođe odrastaju u nešto više osobe nego njihovi vršnjaci rođeni u drugim godišnjim dobima. Istraživanje smatra kako su ovi rezultati povezani s većom izloženošću trudnica vitaminu D.

3. Manje je verovatno da će razviti bipolarni poremećaj

Prema istraživanju iz 2012. godine, bebe rođene u avgustu (i julu!) imale su puno manju verovatnoću razviti bipolarni poremećaj, za razliku od onih rođenih u drugim mesecima. Ponovno, veruje se da je najvažniji faktor izlaganje budućih mama vitaminu D, ali naučnici ipak ne mogu dokazati zašto je tačno zabeleženo puno manje slučajeva bipolarnog poremećaja kod osoba rođenih u letnim mesecima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading