Danas se otvara Lavlja kapija, ovaj portal menja život: Desiće se velike promene, ali samo jedan znak će se rešiti bede

Vesti 08.08.2024 11:13 0

Naredni period biće prekretnica u vašem životu...

Shutterstock/Christina Georgieva

Shutterstock/Christina Georgieva

Portal Lavlje kapije otvara se 8. avgusta i donosi jako veliku moć manifestacije svega onoga što želimo da kreiramo, planiramo da pokrenemo. Najviše će se odraziti na ljude koji su rođeni u znaku lava iza lavove je ovo veliki poslovni i emotivni preokret u narednih nekoliko dana..

Kada su u pitanju Ovnovi, za njih je ovaj period veoma važan po pitanju ljubavnih i emotivnih odnosa pa je moguće da se dogodi neka velika ljubav ili da u sadašnjoj vezi ili u braku mnogo toga se pokrene na bolje. Takođe Ovnovima je ovo jako dobar period za kreativnost tako se bave umetničkim pozivom. 

Kada su u pitanju Bikovi, ovaj period pod uticajem ovog jako moćnog datuma otvara nove lepe mogućnosti u vezi privatnog posla, kupovina ili prodaja nekretnina, a mnogi pripadnici ovog znaka će doneti jako kvalitetne životne odluke u vezi porodice i porodičnih odnosa. 

Što se tiče Blizanaca, za njih je ovaj period jako značajan po pitanju poslovnih pregovora ili početak nekog novog posla koji ima veze sa inostranstvom ili eventualno neko zanimljivo putovanje van zemlje u narednih mesec dana. Pripadnici ovog znaka mogu očekivati i zanimljiv priliv novca.

novac

Shutterstock

 

 

Kada su u pitanju emotivni Rakovi, ovaj portal otvara mnogo toga novog u vezi spoznaje sebe i svojih ličnih vrednosti. Veoma je važno imati na umu da pripadnici ovog znaka moraju naučiti da poštuju sebe i svoju poslovnu poziciju jer ovaj portal otvara zanimljive opcije saradnje u vezi posla i inostranstva.

Lavovi imaju veoma zanimljiv aspekt poslovnog finansijskog i emotivnog napredovanja ali je jako važno biti u skladu sa sobom i sa svojim mogućnostima. Neki lavovi će probati da preskoče neke stvari u ispunjavanju svojih želja pa je važno o tome itekako povesti računa.

Device su veoma emotivno nezadovoljne unazad nekoliko meseci ali pod uticajem ovog portala mogu stabilizovati sebe emotivno i naučiti da sve što se dešavalo u prošlosti treba da ostane prošlost. Nije potrebno kritikovati sebe i očekivati da će vas drugi kritikuju. Potrebno je naći dovoljno unutrašnje snage i nastaviti dalje prihvatanjem životnih situacija kao neminovne.

Kada je reč o Vagama, ova pozitivna energija i podrška dolazi od njihovih prijatelja tako da mogu računati na velike životne odluke koje su podržane od strane najbližih saradnika i ljudi sa kojima se godinama druže. Takođe sve što sada u ovom periodu pokrenu kao plan u vezi posla,  to sve može ostvariti do kraja avgusta.

Škorpije će u narednom periodu pod uticajem ovog snažnog događaja biti veoma emotivno uzburkane i moraće da donesu jako važne odluke ali racionalno i bez previše uključivanje emocija. Potrebno je sagledati šta je ono što je važno i naučiti da sve što se dešava ima svoje zašto i zato. 

pun mesec

Shutterstock

 

 

Za Strelčeve je ovo vrlo prijatna i dobra energija koja može pozitivno uticati na sve njihove životne planove koji se budu pokrenuli u narednih desetak dana. Potrebno je razmišljati o sebi i doneti neke važne odluke u vezi životnih planova za budućnost, a važno je i sagledati da njihovo ponašanje ne pređe i u sebičnost..

Jarčevi su generalno osobe koje vole sve što je predvidljivo i racionalno tako da ova energija na njih ne utiče na način da je osećaju euforično i previše otvoreno. Oni mogu imati veoma zanimljive poslovne razgovore u narednih nekoliko dana ali za njih je to nešto što je uobičajena praksa u vezi posla i u vezi svega što se dešava u njihovom životu.

Vodolije mogu biti snažno pokrenute pod uticajem ovog portala Lavlje kapije, noge će biti poprilično iznenađeni nekim životnim okolnostima gde će videti na svom primeru šta znači biti podržan od strane viših sila ili imati osećaj da im se dešavaju neke neverovatno dobre pozitivne stvari u vezi ljubavi

Kada je reč o emotivnim Ribama, oni su pod jakim uticajem tranzitnog Saturna koji se nalazi u njihovom znaku i ovaj uticaj ne može biti preterano jak jer već neko vreme su previše rezervisani za sve što im se dešava u životu. Ovaj portal za njih može biti važan po pitanju vrednovanja sebe i svojih poslovnih mogućnosti. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading