Traume, drama, agonija, sve najgore ili? Ovim horoskopskim znakovima se vraćaju bivše ljubavi u avgustu

Nedeljko Tišanović Vesti 01.08.2024 10:57 0

Ne verujete šta vas očekuje u narednom periodu...

ljubav

Shutterstock

Horoskop za avgust 2024. godine predviđa turbulentan mesec zbog kretanja nebeskih tela i njihovog uticaja na živote ljudi. Astrolog Pavel Globa, poznat kao pisac i publicista, prognozira da će tri horoskopska znaka tokom ovog meseca sresti osobe iz svoje prošlosti. On veruje da će ova ponovna povezanost sa avetima prošlosti imati značajan uticaj na budućnost ovih znakova, piše Sensa.

Evo šta astrolog Globa predviđa za svako od tih znakova:

Ovan

Ovan će se tokom avgusta susresti sa osobom koja mu je ranije nanela mnogo bola, ali će imati želju da obnovi vezu s njom. Globa upozorava da osećanja te osobe mogu biti neiskrena, te da je verovatno da je ta osoba ili dosadna ili usamljena. On savetuje Ovnovima da se ne zavaravaju lepim rečima i slatkim obećanjima, jer se ta osoba nije promenila i ne treba joj verovati. Povratak u prošlost se ne preporučuje.

žena

Shutterstock

 

 

Vaga

Vage će u avgustu privući osobu iz prošlosti, nekog koga često pominju i ne mogu da zaborave. Globa veruje da će sastanak sa ovom osobom biti značajan i da bi moglo doći do obnavljanja veze. On je uveren da će ovaj put biti drugačije nego pre, jer je prethodni raskid bio zbog glupog razloga. Preporučuje da ne dozvolite da treće osobe utiču na vaš odnos i da radite na tome da ne ponovite iste greške.

Jarac

Jarac će tokom avgusta sresti bivšeg ljubavnika. Globa upozorava da će se ta osoba, ako joj ponovo poverite, ponašati još lošije nego prethodno. Preporučuje da se ne vodite emocijama i nostalgijom, jer mozak često zaboravlja loše stvari, a pamti samo pozitivne trenutke. Ne dajte se zavarati, poručuje popularni ruski astrolog Pavel Globa.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading