Dnevni horoskop za subotu, 13. jul: Ovan treba da odmara, Lav okružen neprijateljima, Ribe emotivno zatvorene

Nena Janković Vesti 12.07.2024 19:25 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za subotu, 13. jul 2024. godine.

žena

Shutterstock

 

Ovan 

Danas je važno da sebi dopustite da se odmarate i da ne dozvoljavate da vas drugi razvlače sa svojim željama i potrebama. Osoba u znaku Vodolije vam može stvarati teret i opterećenje svojim pričama ali pronađite način da sve to nekako izbegnete. Problemi sa kičmom..

Bik 

Vaše znanje možete danas iskoristiti što se tiče podrške drugim ljudima jer će vaši prijatelji imati potrebu da vas čuju u vidu sagovornika. Ovo se posebno odnosi na osobu znaku Jarca koja već neko vreme ima jako velike životne probleme i od vas traži konstantno potvrdu vašeg prijateljstva. 

Blizanci 

Nauči to da pravite razliku između pravih prijatelja i prijatelja koji su potencijalno tu oko vas. Danas bi bilo jako dobro da naučite da sve što ste uradili za druge, je dokaz vaše odanosti kao prijatelj. Čuvajte se raznih manipulacija kada je u pitanju partner jer već neko vreme odnos vaš ne funkcioniše. 

Rak 

Danas ćete se baviti svojom tematikom zdravlja odnosno imaćete problem da na pravi način razumete sebe i potrebe svog tela. Potrebno vam je mnogo više odmora nego što mislite posebno kada su u pitanju aspekti vašeg spavanja i odmaranja. Osoba u znaku Ovna vam daje pogrešne informacije o ljudima oko vas. 

Lav

Bićete okruženi mnogim ljudima koji vam baš ne žele najbolje ali vi to ne možete da vidite jer ste previše otvoreni i iskreni i mislite da su se takvi. Nemojte dozvoliti da vas situacija u vezi partnera preokrene u negativno razmišljanje.. Mogući problemi sad crevima. 

Devica 

Važno je da shvatite da stvari koje vam se dešavaju jesu tu da vas podsete na vašu vrednost kao ličnost. Partner će imati samo reči hvale kada su u pitanju svi vaši aspekti poslovanja kao ličnost, ali najbitnije da vi cenite i razumete sebe i svoje unutrašnje potrebe. 

Vaga

Potrebno je da vas neko podstakne da razmišljate o sebi mnogo drugačije a to se odnosi na vaše prijatelje na vašu neposrednu okolinu. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka već neko vreme iako to ne vidite baš najjasnije. Naučite da kroz komunikaciju možete da dobijete sve što poželite..

Škorpija 

Čuvajte se lažnih prijatelja i njihovih potencijalnih problema sa kojima vas mogu zaokupirati. Danas idealan dan da se okrene da svemu onome što ste zapostavili ili zanemarili kada su u pitanju vaši odnosi prema prijateljima i njihovim pravim problemima. 

Zdravlje je stabilno. 

Strelac

Danas ćete biti previše okupirani i posvećeni svemu onome što se tiče vaše potrebe da se odmarate a to može da smeta nekim ljudima iz neposredne okoline. Naučite da se izborite za sebe i svoj mir i to je ono što vam najviše treba u narednih mesec dana. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Danas imate potrebu da pričate o onome što vas na neki način boli i opterećuje a najbolji sagovornik za takve stvari jesu članovi porodice. Partner već neko vreme pokazuje ljubomoru i želju da dominira nad vama pa u tom slučaju imaćete jednu raspravu koja može da se završi vrlo neprijatno do kraja dana. 

Vodolija 

Danas ste mnogo više okrenuti sebi i svojim potrebama što može da nervira ljude oko vas. Mogući su problemi na relaciji sa drugim ljudima posebno kada su u pitanju mladi članovi porodice koji vam žele dobro ali nam mnogo čudan način. Problemi sa kičmom. 

Ribe

Ovo je veoma izazovan period u smislu da ste veoma emotivno zatvoreni i ne dozvoljavate da se iko okrene ka vama.Porodični odnosi su veoma nestabilni i to je ono što vas zanima da počnete da rešavate tokom dana. Mogući problemi sa spavanjem. 

 


 

 

Komentari (0)
Loading