Dnevni horoskop za četvrtak, 11. jul: Blizanci da se čuvaju naglih preokreta, Device da stave sebe na prvo mesto, a šta je sa ostalima?

Vesti 10.07.2024 19:32 0

Zvezde imaju poruke za vas...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Danas ćete biti posebna emotivno zadovoljni stvarima koje se odnose na vaš odnos na poslovnoj strani. Osoba iz inostranstva može nam biti jako velika inspiracija u vezi posla kojim se bavite ali vodite računa o komunikaciji i o svemu onome što ima veze sa budućim pregovorima. Ljubavna situacija je stabilna..

 

Bik 

Danas će ti biti posebno aktivirani u smislu posla i poslovnih sastanaka, nećete imati dovoljno vremena da razmišljate o sebi i o svem onome što vas ovih dana tišti. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka pa probajte da razmišljate u pozitivnom pravcu i da razrešavate te stvari. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci 

Vaša komunikacija danas će biti veoma slabo razvijena odnosno nećete imati potrebu da komunicirate sa drugim ljudima zbog nekih svojih emotivnih previranja. Partnerski odnos već neko vreme nije onakav kakav očekujete pa možete imati razgovor na tu temu danas koji može biti nezgodan. Čuvajte se naglih preokreta. 

 

Rak 

Osoba u znaku Lava danas može da vam bude velika problematika u smislu da ćete imati komunikaciju koja ne može da se završi kvalitetno zbog vaše potrebe da dominirate. Što se tiče vaših emocija danas ste previše okrenuti sebi i to je najbolje da tako i ostane. Mogući problemi sa kičmom.

 

Lav 

U narednom periodu od vas mnogo toga zavisi posebno kada su u pitanju sledeći koraci u vezi posla koji tek treba da se započne. Jako je važno da naučite da imate svoju podršku odnosno da budete u centru pažnje što se tiče dešavanja i što se tiče pokretanja novih konkretnih koraka. Emotivno ste prazni ovih dana zahvaljujući želji da se odmorite.

 

Devica 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Osoba koja je veoma komplikovana i koja ima potrebu da dominira u vezi posla, do kraja dana će vas opteretiti svojim željama. Naučite da poštujete sebe u vezi ljubavnih odluka.

 

Vaga

Ovo je veoma bitan period kada je reč o tome na koji način ćete pokrenuti razgovor sa partnerom jer vaši odnosi su već neko vreme veoma klimavi. Nemojte dozvoliti da vas drugi ljudi određuju ili njihovo mišljenje u vezi poteza porodičnih odnosa. Povedite računa o vašem imunitetu.

 

Škorpija 

Čuvajte se naglih preokreta kada je u pitanju zdravlje ili kada su u pitanju vaši energetski potencijali. Mars u Biku utiče negativno na vas i imate osećaj da neke stvari ne možete da kontrolišete. Pokušajte da stvari nazivate pravim imenom i da ne odustajete od onoga što planirate. 

 

Strelac 

U ovom periodu mnogo toga je konkretno okrenuto protiv vas i takav utisak vas prati narednih desetak dana. Kada je reč o tome da li partner vas voli ili ne, bolje postavite sebi pitanje koliko vi sebe poštujete u ovih nekoliko dana konkretno. Problem sa kičmom. 

 

Jarac

Vaš dan počinje provokacijom od strane partnera i njegovih članova porodice. Probajte da se ne fokusirate na tu stranu jer tako samo gubite sve ono što možete da posvetite sebi tokom dana. Imaćete jako zanimljiv razgovor sa osobom sa kojom poslovno sarađujete već neko vreme. 

 

Vodolija

Danas dolazi do izražaja vaša tvrdoglavost jer ne želite da prihvatite neke stvari posebno kada je reč o planovima za budućnost sa partnerom. Ova idealna prilika da određene stvari prebacite na stranu partnera da ih rešava. Sve može da se reši samo kad se hoće. Problemi sa finansijama.

 

Ribe 

Situacija u krugu porodice će biti bolja onog momenta kada naučite da reagujete onako kako treba posebno u vezi poslovnih porodičnih aspekata. Osoba u znaku Jarca vam zadaje velike zadatke u vezi posla i probajte na to da gledate iz drugačijeg ugla. Sve može da se reši do kraja dana. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading