Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Ribe će se zaljubiti, a Strelčevi treba da obrate pažnju na prijatelje

Nedeljko Tišanović Vesti 07.07.2024 17:52 0

Saznajte šta su planete pripremile za vas...

Shutterstock

Shutterstock

Ovan

Dinamična energija dolazi vam sa Mesecom u Lavu u ponedeljak, podstičući vašu potrebu za društvenim vezama i interakcijom. Mesec Device 9. jula uvodi vas u dobru rutinu sa plodonosnim dugoročnim prednostima sve dok ste fokusirani na rad. Nećete biti iscrpljeni u ovom periodu. 

Bik

Kada vam je potreban odmor ili vreme za razmišljanje, Mesec u Lavu može vam doneti mir i smirenost. Takođe je odličan period da provedete kvalitetno vreme sa voljenima. 

 

Blizanci

Stvari postaju uzbudljive sa Mesecom u Lavu dajući vam optimističniji način razmišljanja sve dok ne dođete do praktičnog trenutka kada vas Mesec u Devici prizemlji i pomogne vam da postavite nove ciljeve da stignete tamo gde želite. 

Konačno, Mesec u Vagi 11. jula daje vam energiju dok pravi trigon prema vašem znaku, pomažući vam da pronađete željeni put. Možete se osećati sigurnije u svoj plan i proces karijere.

Rak

Mesec u Lavu vas postavlja u produktivnu energiju koja vam pomaže da se podignete. Kada Mesec uđe u Devicu, držanje fokusa postaje mnogo lakše. Motivisani ste i imaćete dobre saradnje koja će vas održati u pobedničkom režimu. To je takođe intelektualno stimulirajući tranzit koji će vam pomoći da ostanete u fokusu dok vam Mesec u Vagi ne pomogne da pokrenete sve planove koje ste smislili tokom Meseca u Devici.

Shutterstock

Shutterstock

 

 

Lav

Ljubav, zabava i avanture su teme početkom nedelje. Osećate se mnogo angažovanije i društvenije dok se pripremamate da Sunce uskoro uđe u vaš znak. Sa Merkurom i Venerom takođe u istom znaku, videćete kako će vaš um biti veoma inspirisan ljudima i knjigama koje čitate. 

Krstarenje Mesecom u Devici biće buđenje jer vidite svoju vrednost i vrednost. Mesec u Vagi vam donosi mnogo mogućnosti za umrežavanje i druženje, tako da ćete se osećati prijatno i u centru pažnje.

Devica

Odmor će biti glavna tema tranzita Meseca u Lavu, koji će vas uskladiti sa vašom svrhom i ciljevima. Takođe je vreme da razmislite i pogledate unazad dok otkrivate one kvalitete u sebi koji vas čine borcem. 

Mesec u vašem znaku će vam pogići energiju, pomažući vam da vidite svoju snagu i hrabrost. Mesec u Vagi može da učini da se osećate spremno za nove avanture i istraživanja.

Vaga

Imati Mesec u Lavu od početka nedelje znači da će vam biti uzbudljivo jer to može biti vreme kada možete da slavite pobede iz posla koji ste završili u poslednjih šest meseci. Sada možete dobiti neko priznanje. Mesec u Devici će vam omogućiti da odvojite vreme sami i fokusirate se na ono što ste možda zanemarili. 

Sa Mesecom u vašem znaku krajem nedelje - vi ste romantičniji i kreativniji.

horoskop

Shutterstock

 

 

Škorpija

Mesec u Lavu donosi dramu. Fokusirajte se na diplomatski pristup kako biste sprečili stresne susrete sve dok Mesec u Devici 9. ne pomogne u ublažavanju tenzija. Možete videti sebe kako uspostavljate pozitivnije veze sa ljudima koje upoznate tokom ovog vremena, čija će vas radna etika inspirisati. Konačno, Mesec u Vagi vas smiruje da se opustite i uzmete slobodno vreme ako je potrebno.

Strelac

Mesec u konjukciji Merkura i Venere u Lavu je prelep tranzit početkom nedelje tokom kojeg se osećate mnogo više u svom elementu i optimističniji u pogledu vašeg puta koji je pred vama. Mesec u Devici vam pomaže da napravite neophodne planove da biste ostvarili svoje snove. 

Radite sporo, ali ste odlučni znajući da možete stići gde ste zamislili. Kada Mesec uđe u Vagu, videćete kako je napredak koji ste napravili u poslednjih godinu dana uobličio ono što postajete.

horoskop

Shutterstock

 

 

Jarac

S obzirom da Mesec u Lavu pokreće stvari ove nedelje, može se osećati neodoljivo, ali vi to vidite kao neophodan izazov za podizanje. Mesec u Devici dodaje prijateljsku energiju, gurajući vas da izađete iz svoje zone komfora i družite se sa drugima u vašem poslovnom prostoru. Mesec u Vagi vam omogućava da preuzmete liderske uloge i ujedinite se sa prijateljima, školskim drugovima ili kolegama.

Vodolija

Energija veze se intenzivira sa Merkurom, Venerom i Mesecom u Lavu dajući vam do znanja šta zaista tražite od partnera. Mesec Device vam pomaže da otkrijete sebe kroz razmišljanje o prošlim iskustvima. Mesec Vaga uveličava vaše samopouzdanje, okrećući vas na vaše zasluge. Uvidećete da ste nezaustavljivi i moćni kada verujete u svoje sposobnosti.

Ribe

Očekujte period produktivnosti i napretka. 

Mesec u Devici može doneti napredak u dinamici odnosa dok nosite lekcije Punog Meseca. Spremni ste da otvorite svoje srce nekome ko vas uvuče u romansu zvezdanog neba. Mesec u Vagi vam pomaže da otkrijete elemente romantične veze koji su vam važni.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading