Numerološki horoskop za jul: Ko će konačno doživeti veliki finansijski uspeh

Slobodanka Ćorić Vesti 06.07.2024 08:20 0

U julu, energija broja 6 obasjaće nas ljubavlju, nežnošću i emotivnošću, obećavajući vedrinu, optimizam i otvorenost ka drugima

retrogradni saturn

Shutterstock

Juli je pun ljubavi, nežnosti i emotivnosti jer će vladati broj 6 tokom ovog meseca. Bićemo vedriji, raspoloženiji, lakši i otvoreniji za komunikaciju sa drugima.

Broj 6 simbolizuje ljubav, prosperitet, potomstvo i širenje. Pod njegovim uticajem možemo očekivati sve pozitivne stvari, ovaj mesec donosi malu sreću!

Na globalnom nivou, očekuje se smirivanje određenih tenzija ili bar naznake toga. Iskoristite ovaj mesec za promene, jer će vam sreća biti naklonjena u svim poduhvatima. Mnogi slobodni mogu upoznati budućeg partnera i započeti odnos.

Energija broja 6 različito će delovati na bioritamske brojeve:

Broj 1

Mesec promena, očekujte neočekivano. Bez rizika nema dobitka.

Broj 2

Mesec koji donosi povećanje finansija. Nekima će se poboljšati poslovi. Sreća je zagarantovana kroz sve oblasti finansija.

Broj 3

Mesec za raščišćavanje prošlosti i presecanje starih veza, kako biste bili spremni za nove početke.

Broj 4

Mesec novih početaka, energije i entuzijazma. Sve što započnete sada imaće uspeh.

Broj 5

Mesec promena, neke dobre, neke manje dobre, ali točak sreće se okreće, pa možete očekivati sudbinske promene.

Broj 6

Mesec za pokretanje, širenje i sa zaštitom univerzuma. Nekima donosi selidbu, novi posao ili opšti prosperitet. Iskoristite ovaj mesec.

Broj 7

Mesec kada sve što je bilo zakočeno sada dobija epilog uspešnog razrešenja. Izazovan mesec jer će se sudbinske stvari dešavati.

Broj 8

Mesec za kretanje, komunikaciju, druženje i nove energije. Iskoristite ga za opuštanje i putovanja.

Broj 9

Mesec ljubavi, strasti, mogućnosti veridbe ili trudnoće. Neki će pronaći svoju srodnu dušu, a opšti je mesec blagostanja i radosti.

Komentari (0)
Loading