Dnevni horoskop za utorak, 2. jul: Ovnovi treba da obratite pažnju na kičmu, a Ribe da poprave odnos sa partnerom

Vesti 01.07.2024 19:15 0

Za neke će ovaj dan biti berićetan i doneti mnogo lepih stvari, dok drugi treba da obrate pažnju na zdravlje i nedaće koje im se mogu naći na putu

Tužna devojka

Shutterstock


Ovan 
U ovom periodu bićete okrenuti svemu što ima veze sa planiranjem odmora ili putovanja. Osoba u znaku Ribe vam daje veliku poslovnu podršku tako da ćete do kraja nedelje uspeti da završite sve ono što ste mislili da ne možete. Mogući problemi sa kičmom. 


Bik 
Danas gubite interesovanje za posao zato što vam određene stvari ne idu onako kako ste zamislili. Ljubavna situacija od vas traži da napravite nove preokrete u ponašanju prema partneru posebno kada je u pitanju vaša komunikacija. Zdravlje je stabilno. 


Blizanci 
Zbog uticaja Marsa danas ćete biti veoma poslovno aktivni i moći ćete da završavate određene stvari koje vas pokreću narednih nekoliko dana. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna inspiracija i potrudite se da sa tom osobom budete u dobrom odnosu ovih dana. 

Rak 
Ovo je idealan period da se okrenete sebi i da naučite da poštujete sebe i sve ono što stvarate posebno u smislu porodičnih odnosa. Ljubav je u drugom planu jer partner ne očekuje mnogo toga od vas narednih dana. Mogući problemi sa kičmom. 
horoskop

Shutterstock

 

 


Lav 
Neke stvari u životu ne možete da zaobiđete. To se posebno odnosi na današnji dan i na komunikaciju sa ljudima iz prošlosti naročito kada su u pitanju prijateljski odnosi. Sve što se dešava, dešava se sa razlogom naročito kada je u pitanju vaš odnos prema zdravlju. 


Devica 
Što se tiče današnjeg dana mnogo toga vas pokreće u smislu rešavanja životnih situacija u vezi inostranstva. Nemojte zaboraviti da je jako važno da znate šta je ono što želite i u kom pravcu možete stvari da rešavate ovih dana. 


Vaga
Što se tiče današnjih dešavanja najvažnije da čuvate sebe i svoj unutrašnji mir posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Poslovna situacija će se stabilizovati onog momenta kada naučite da poštujete svoje obaveze i da držite do sebe.


Škorpija 
Ovo je idealna situacija da se okrenete prema sebi i da dobro definišete svoje ciljeve u vezi posla narednih pet dana. Uticaj Meseca je ovih dana veoma izazovan i potrudite se da budete u prvom planu u smislu događaja na planu posla. Zdravlje je stabilno.

retrogradni saturn

Shutterstock

 

 


Strelac 
Nećete moći mnogo toga da postignete ako ne budete u skladu sa sobom i sa svojim načinom razmišljanja. Današnja pozicija planeta govori o tome da je jako važno da budete okrenuti ka sebi i da ne stvarate negativne energije među ljudima koji su vam bliski. 


Jarac 
Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju vaši odnosi sa inostranstvom. Ljubavna odluka vašeg partnera može da bude i te kako problematična ako ne umete da određene stvari nazovete pravim imenom odnosno da budete direktni i jasni u svojim namerama.


Vodolija 
U narednom periodu od vas mnogo toga zavisi posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva ili poslovnog prostora. Ljubav je veoma velika izazovna priča koja vas ne ostavlja na miru narednih nekoliko dana. Zdravlje je stabilno. 


Ribe 
Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas jer ima mnogo informacija koje su veoma pogrešne ili nekvalitetnog tipa. Nemojte dozvoliti da drugi budu u prvom planu i da vas energetski preokrenu u drugi smer. Partnerski odnosi su na "  klimavim nogama ". 
 

Komentari (0)
Loading