Nedeljni horoskop za period od 24. do 30. juna 2024. godine: Rak rasejan i haotičan, Devica osetljive, Strelac oprezan

Slobodanka Ćorić Vesti 23.06.2024 10:35 0

Otkrijte šta vam zvezde poručuju za ljubav, posao i zdravlje

horoskop

Shutterstock

OVAN

U ovoj nedelji, fokusiraćete se na svoje međuljudske odnose. Preporučuje se da ne preuzimate dodatne obaveze na poslu jer trenutno nemate želju za njima. Zauzeti Ovnovi će se suočiti sa nerešenim problemom iz prošlosti koji utiče na njihovo raspoloženje u društvu partnera. Samci će izbegavati komplikovana poznanstva. Vikend je idealan za aktivnosti i održavanje kondicije, iako može doći do glavobolja. Najbolji dani su ponedeljak i petak.

 

 

BIK

Ovog tjedna očekuje vas pozitivno raspoloženje. Na poslu biste mogli naići na zanimljive mogućnosti za dodatnu zaradu. Zauzeti Bikovi će se osećati revitalizovano u vezi, dok će samci imati priliku da upoznaju mlađu osobu koja pokazuje veliki entuzijazam za njih. Savet je da održavate smirenost tokom vikenda i pazite na zdravlje. Najbolji dani su utorak i četvrtak.

BLIZANCI

Pred vama je emotivan ali i nemiran period. Na poslu ćete se suočiti sa situacijom koja zahteva hitno rešenje, ali neki članovi tima možda neće biti voljni za saradnju. Zauzeti Blizanci bi trebalo da iniciraju nešto novo i uzbudljivo sa partnerom kako bi razbili monotoniju. Samci mogu upoznati zanimljive ljude, ali trebalo bi biti oprezan ako je osoba rođena u znaku Ovna. Preporučuje se provera zdravstvenog stanja. Najbolji dani su subota i nedelja.

RAK

Ovog ponedeljka očekuje vas period kontradiktornosti. Moguće je da ćete biti dezorijentisani i na poslu, što može dovesti do haotičnog rasporeda. Zauzeti Rakovi će biti rasejani zbog prošlih događaja sa bivšim partnerom. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekoga ko će želeti ozbiljniju vezu. Preporučuje se fizička aktivnost tokom vikenda i pažnja prema ishrani. Najbolji dani su sreda i petak.

LAV

Vaš horoskop ovog vikenda donosi dobro raspoloženje i razumevanje prema drugima na poslu. Zauzeti Lavovi će pokušati uvesti nešto novo u vezu, ali partner možda neće biti otvoren za to. Slobodni Lavovi mogu naići na osobu koja će ih privući na prvi pogled. Zdravstveno stanje je dobro. Najbolji dani su ponedeljak i nedelja.

DEVICA

Ovo je povoljan period za uspostavljanje novih kontakata. Na poslu ćete biti u centru pažnje i cenjeni. Zauzete Device će postati izbirljivije u vezi i pokazaće više osetljivosti prema partnerovim greškama. Slobodni mogu imati sreće sa potencijalnim partnerima iz inostranstva. Preporučuje se pojačan unos vitamina i pažnja prema zdravlju. Najbolji dani su četvrtak i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop donosi nova poznanstva. Na poslu ćete imati priliku za susrete sa važnim klijentima i potencijalnim partnerima. Zauzete Vage mogu računati na podršku partnera. Slobodne Vage očekuje preporod u emotivnom životu. Vikend je idealan za opuštanje i uživanje u komforu. Mogući su problemi sa crevima. Najbolji dani su utorak i subota.

ŠKORPIJA

Ova nedelja donosi rešavanje brojnih problema. Na poslu ste mirni, ali vas može izbaciti iz takta nesposobnost nekih saradnika. Zauzete Škorpije će se truditi da objasne partneru važnost zajedničkog vremena, ali može biti teško postići dogovor. Slobodni bi trebalo biti oprezni u novim poznanstvima, posebno ako je osoba sklona dvostrukim igrama. Zdravlje je dobro. Najbolji dani su ponedeljak i sreda.

STRELAC

Početak nedelje donosi lepe situacije, ali kasnije možete osećati teret dodatnih obaveza koje vam ne odgovaraju. Zauzete Strelčeve žene trebalo bi da izbegavaju izbegavanje iskrenosti sa partnerom. Slobodni Strelci bi trebalo da budu oprezni u vezi sa poznanstvima preko društvenih mreža. Mogući su stomačni problemi. Najbolji dani su subota i nedelja.

JARAC

Jul vam donosi hrabrost da se suočite sa izazovima. Na poslu vas čekaju važne odluke koje ćete doneti na osnovu svoje intuicije. Zauzeti Jarčevi će želeti privatnost sa svojim partnerom. Slobodni bi trebalo da izbegavaju osobe rođene u znaku Strelca. Preporučuje se uvođenje zdravih navika. Najbolji dani su četvrtak i nedelja.

VODOLIJA

Ovo je odlična nedelja za poboljšanje porodičnih odnosa. Na poslu može biti tenzije, ali ćete se uspešno nositi sa tim. Zauzete Vodolije će uživati u stabilnosti veze, dok će slobodni imati priliku za nova poznanstva koja mogu biti značajna. Vikend je idealan za opuštanje i regeneraciju. Preporučuje se bilo koji oblik relaksacije. Najbolji dani su utorak i subota.

RIBE

Komentari (0)
Loading