Horoskop za četvrtak, 20. jun: Devici poziv iz inostranstva, Vodoliji se otvaraju sva vrata

Slobodanka Ćorić Vesti 19.06.2024 19:45 0

Otkrijte šta zvezde predviđaju za vaš znak za 20. jun

devojka

Shutterstock

Ovan 

Iako je polje ljubavi stabilno, partner od danas neće biti nežan i romantičan kao do sada. Počnite da se privikavate na njegovu direktnost i drugačije stavove koji mogu zakomplikovati vezu.

 

Bik 

Spremni ste da pokažete incijativu i da preuzmete odgovoronost kada je posao u pitanju. Brinuli ste zbog zdravlja nekog u pirodici, ali je rasplet pozitivan pa nema razloga za brigu. Moguća glavobolja.

Blizanci

 

Na poslu ste trenutno u fazi čekanja, ali sasvim dovoljno pripremljeni i na iznenađenja koja vam ne idu u prilog. Naglašena je potreba za izlascima i druženjem, ali nisu vam svi pravi prijatelji.

Rak

 

U narednom periodu možete očekivati blago olakšanje i generalno mnogo prijatniju atmosferu za rad. Eventualne promene prihvatite bez razmišljanja. Novčani dobitak.

Lav 

 

Iako dosta toga delite sa partnerom, nemate u svemu podršku, ali to ne treba da vas remeti. Dobro je kad imate nekog ko će da vam ukaže na moguće probleme.

Devica 

 

Više ne gubite vreme. Ulažete sve više napora da ostvarite finansijsku stabilnost. Trud će se svakako isplatiti. Moguć poziv od nekog iz inostranstva. U ljubavi manje idealizujete, ali ste strastveniji.

Vaga 

Nema potrebe za ishitrenim reakcijama na emotivnom planu.Potreba za promenom je naglašena, ali strpljenje je vaš saveznik. Iznenadićete partnera koji je bio previše opušten.

 

Škorpija

Dobre poslovne vesti koje budu danas stigle biće dovoljan motiv za predstojeći period. Finansijski problemi su još prisutni. Planirate da ozvaničite vezu, ali se dosta toga komplikuje. Zdravlje dobro.

Strelac 

 

Polje ljubavi će se od danas posebno aktivirati pa očekujte zanimljiva dešavanja. Ako niste u vezi, pojaviće se neko ko će biti potpuna suprotnost onome što ste zacrtali, ali dovoljno zanimljiv.

Jarac 

Kad je partner dobro i vi se bolje osećate. Manje mislite na posao i pojedine probleme. Danas će biti nekih lepih dešavanja na polju karijere. Finansijska situacija će se sutra stabilizovati.

Vodolija 

U komunikaciji ste sve više direktni, ali ujedno i finiji što je mnogo pametnije. Takav pristup će vam otvoriti sva vrata. Na emotivnom planu je bolje nego juče. Predstoji vam lep susret.

Ribe

Napetost vas je popustila i sada lakše možete doći do razrešenja situacije po pitanju stana. Do novca možete doći uz pomoć partnera, ali i radeći dodatni posao koji zahteva putovanja.

Komentari (0)
Loading