Dnevni horoskop za utorak, 11. jun: Ribama stiže novac, Blizanci će imati problem na poslu, a šta čeka vas?

Vesti 10.06.2024 19:00 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju za 11. jun, a prenosi naš astrolog Nena Janković.

žena

Shutterstock

Ovan

Vaša energija je veoma jaka i danas ćete je iskoristiti za bavljenje drugim ljudima. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u poslu. Ljubavna situacija je komplikovana. Visok pritisak.

Bik

Danas je najbitnije da budete koncentrisani u vezi sa poslovnom situacijom i da odradite sve što je do vas što se tiče novih transakcija. Mogući problemi u ljubavnoj vezi zbog ljubomore i posesivnosti. Čuvajte se napetosti.

Blizanci

Danas ćete otkriti veliku laž koja se tiče poslovnih pregovora. Osoba u znaku Lava vam je prepreka na poslovnom planu. Potrudite se da više vodite računa o zdravlju jer su mogući problemi sa prehladom.

Rak

Danas vas može koštati vaša emotivnost i preterana otvorenost. Do kraja dana čuvajte se svađa. Partner je u svom svetu, posvećen svom poslu. Problemi sa zubima.

par

Shutterstock

 

Lav

Veoma ste dominantni i to ćete koristiti na poslovnoj strani. Mogući su sukobi u krugu porodice zbog nekih novčanih transakcija. Do kraja dana problemi sa stomakom.

Devica

Sam početak dana je veoma dobar ali do kraja dana ćete biti neraspoloženi zbog drugih ljudi. Ipak je bolje oprostiti i zaboraviti. Zdravstvena situacija nije najsjajnija, obratite pažnju na pritisak.

Vaga

Vi ste rođeni da pravite kompromise pa tako i u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška na poslovnom planu. Čuvajte novac. Zdravlje je odlično.

Škorpija

U toku dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom jer mu je potrebna vaša podrška i mišljenje. Vaša situacija na poslu je stabilna. Povedite računa o kičmi.

ljubav

Shutterstock

 

Strelac

Uzdrmala vas je nečija rečenica i ceo dan razmišljati o tome. Emotivno ste veoma jaki i to vas čini srećnim. Povoljan glas od osobe u znaku Vodolije. Zdravlje je odlično.

Jarac

Do kraja dana razmišljate o tome kako ćete provesti noć, jer ste pozvani na jednu večeru. Poslovna situacija nije idealna ali se ne brinete o tome. Problemi sa glavoboljom.

Vodolija

Imaćete razgovore u krugu porodice koji vas mogu obradovati. Budite podrška svim ljudima na poslu jer tako širite i svoju pozitivnu energiju. Obratite pažnju na glavobolju.

Ribe

Neko će vas pitati za savet ali je najbolje da ne savetujete ništa. Ljubavna situacija vas ohrabruje jer je partner konačno shvatio neke stvari. Stiže novac ali u manjoj meri.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading