Horoskop za sredu, 5. jun: Vagi fatalno poznanstvo, važne informacije promiču Blizancima, Lavu problemi sa pritiskom

Slobodanka Ćorić Vesti 04.06.2024 19:15 0

Saznajte šta astrolozi predviđaju za sredu, 05. jun

meg rajan

Profimedia

OVAN

Posao: Ovaj period posvetićete rekapitulaciji dosadašnjeg poslovanja, budući da ste završili rad na jednom dugoročnom projektu u koju ste uložili mnogo vremena i truda.

Ljubav: Novi elementi u vašem odnosu mogu da se odnose na realizaciju zajedničkog dogovora i međusobno prilagođavanje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo preko posla. 

Zdravlje: Promenite način ishrane.

BIK

Posao: Planete u vašem znaku predstavljaju vas kao glavnog aktera na sceni tokom ovog perioda. To vam donosi nove elemente u radno okruženje i početak rada na nečemu novom.

Ljubav: Osećate duboku potrebu za tim da unesete nove elemente u odnos s partnerom, želite nova uzbuđenja. Slobodne Bikove očekuje početak nove veze. 

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

BLIZANCI

Posao: Veliki broj planeta u polju tajni ukazuje na to da ćete imati ograničen broj opcija u pogledu mogućih poslovnih poteza. Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali pregovori neće teći u očekivanom pravcu.

Ljubav: Očekuje vas uspeh u zajedničkom poduhvatu i to će vas ispuniti posebnim ponosom. Slobodne očekuje veliki broj prilika za flert i avanture. 

Zdravlje: Muče vas sinusi.

 

RAK

Posao: Društveni kontakti i pojavljivanje u javnosti, kao i prezentacije, u velikoj meri će vam pomoći da napravite značajan korak napred u poslovanju i plasiranju vaših originalnih ideja.   

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom obeležiće atmosfera boljeg razumevanja. Slobodne očekuje početak  ljubavne veze sa osobom koju mogu da upoznaju preko prijatelja.

Zdravlje: Budite spremni na relaksaciju.

LAV

Posao: Poslovanje se u ovom periodu odvija u neizvesnosti. Predstoje važni dogovori, a ishod će umnogome zavisiti od druge strane.   

Ljubav: Slobodne Lavove očekuje veoma bogat društveni život i veliki broj prilika za flert i avanturu. Postoji mogućnost da uđete u vezu zasnovanu više na fizičkoj privlačnosti. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period.

Zdravlje: Variranje pritiska.

DEVICA

Posao: Postoji velika mogućnost da počnete da radite nešto novo, nešto što ranije nikada niste radili. To vas postavlja pred poseban izazov.  

Ljubav: Odnos sa partnerom prolazi kroz lep i harmoničan period. U ovom periodu ćete mnogo više vremena posećivati jedno drugome,  a to će rezultirati daljim zbližavanjem. Slobodne očekuje početak nove veze.

Zdravlje: Posvetite više vremena zdravlju.

 

VAGA

Posao: Posebna dinamika prožima vaše polje platnog prometa, a to će vam doneti povećan obim posla i unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Ovaj period doneće vam dublje razumevanje u odnosu sa partnerom i veće zbližavanje nego što je to ranije bio slučaj. Slobodne Vage mogu se zaljubiti na prvi pogled. Fatalno poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje: Pojačan libido.

ŠKORPIJA

Posao: Akcenat tokom ovog perioda nalazi se na poslovnoj komunikaciji, tako da vas očekuje posebna dinamika i mnogo dešavanja na nivou poslovnih sastanaka i sklapanja sporazuma.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da očekuju poznanstvo sa svojom srodnom dušom kroz poslovne kontakte. Škorpije koje su u vezi očekuju neki novi elementi koji će osvežiti njihovu strast. 

Zdravlje: Pojava ekcema.

STRELAC

Posao: Planete u vašem polju poslovanja,  privatnog biznisa. stavlja akcenat upravo na taj segment vaše karijere. Ukoliko želite da se osamostalite, sada je prilika da se sve kockice slože na svoje mesto.

Ljubav: Slobodni Strelčevi imaće brojne prilike da upoznaju srodnu dušu i tu će se posebno izdvojiti jedna osoba sa kojom mogu početi da se viđaju.

Zdravlje: Problem sa centrom za ravnotežu.

 

JARAC

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju kreativnosti može vam doneti uspeh kroz originalne ideje i kreativna rešenja.   

Ljubav: Odnos sa partnerom dobija na intenzitetu budući da stvari počinjete da menjate nabolje. U okviru vašeg odnosa pojavljuju se novi elementi i dinamika pozitivne atmosfere. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.   

Zdravlje: Bolovi u vratu. 

VODOLIJA

Posao: Pruža vam se prilika da se osamostalite i započnete privatni biznis, kao i da se u družite sa nekim od vaših prijatelja.

Ljubav: Slobodne Vodolije očekuje početak veze sa osobom koju upoznaju na putovanju. Kasnije se ta veza može pretvoriti u vezu na daljinu. Vodolije koje su u vezi, nastoje da uvedu nove elemente kako ne bi došlo do zasićenja.

Zdravlje: Više se krećite.

RIBE

Posao: U ovom periodu očekuje vas niz sastanaka na kojima ćete postići uspešno sklapanje sporazuma. Pruža vam se prilika da ostvarite napredak što se tiče finansija.  

Ljubav: Ovaj period je povoljan za stabilizaciju vašeg odnosa sa partnerom. Slobodnim Ribama predstoji početak veze sa jednom osobom koju mogu da sretnu preko posla. 

Zdravlje: Muče vas sinusi.

Komentari (0)
Loading