Dnevni horoskop za utorak, 4. jun: Vodoliji tenzija u porodici, Strelac pred velikom odlukom, Devici slab imunitet

Nena Janković Vesti 03.06.2024 19:05 0

Saznajte šta vam planete poručuju za utorak, 4. jun

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U ovom periodu može da se posvetite svemu onome što ste planirali ali zapostavili zbog svojih poslovnih aktivnosti. Pokušajte ponovo da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. 

Bik 

Ljubomorni ste na sve što ima veze sa poslom i ljudima koji vam stvaraju prepreke u vezi posla. Pokušajte ponovo da se preispitate u vezi posla i poslovnih planova jer mnogo toga nije onako kako vi mislite da jeste. Ponekad je bolje sagledati stvari iz više uglova. 

Blizanci 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku i da dobro razmislite o svemu onome što se dešava u vašem životu posebno u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa. Poslovno ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim ljudima sa kojima ste u kontaktu. 

Rak 

U ovom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu i svemu onome što ste planirali da pokrenete poslovno sa partnerom. Niko nije savršen pa ni vi. Morate računati na takve stvari jer je sve povezano sa druženjem sa drugim ljudima. 

Lav 

Potrudite se da budete sebi bitni i da pokrenete sebe u smislu zdravlja i zdravih navika. Niko neće doći da vas spasi. Sve je okrenuto u drugom planu jer niste se poslovno dovoljno posvetili sebi i svojim planovima za budućnost. Posebno je važno da naučite da poštujete sebe i svoje potrebe. 

 

Devica 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više posebno to zahteva osoba u znaku Lava koja vam daje potpunu podršku. Kada je u pitanju vaše zdravlje povedite računa o tome kako se osećate i na koji način spavate. 

Vaga 

Danas ste okrenuti svemu onome što ima veze sa vašim načinom poslovanja. Osoba u znaku Jarca vam daje odlične poslovne savete i to je važno da pratite i da se time posvetite do kraja. Mogući problemi sa stomakom. 

Škorpija 

Bićete previše posvećeni svemu onome što ima veze sa vašim aspektima zdravlja i zdravih navika kojih se ne pridržavate već neko vreme. Osoba u znaku Ovna vam daje pogrešne informacije ili vas upućuje na nešto što nema veze sa vašim poslom. Bitno je da razmišljate trezveno. 

Strelac 

U ovom periodu ste previše ozbiljni i odgovorni što ne ide baš uz vaš karakter i to može da nervira vašeg partnera. Budite sebi najpreči i nemojte dozvoliti da se drugi mešaju vaš život posebno kada su u pitanju vaše emocije i vaši porodični problemi.

Jarac 

Čuvajte svoju energiju za neke dane gde ćete morati mnogo više da sebe emotivno potrošite. Pogledajte oko sebe i zapitajte se da li vam svi žele dobro sa kojima ste svakodnevno u kontaktu i kojima dajete sebe bezrezervno. 

Vodolija 

U narednih tri dana imaćete puno posla i bilo bi jako važno da svoje poslovne obaveze dobro rasporedite. Ovo je idealan trenutak da neke stvari kažete članovima porodice direktno i jasno jer već neko vreme mnogo toga se stvara kao konfuzija i teret. 

Ribe 

Čuvajte se svega onoga što vam narušava unutrašnji mir i sklad a posebno se to odnosi na vaše aspekte poslovanja. Osoba u znaku Lava vam daje dovoljno podrška u poslovnom smislu ali vi to ne umete da prepoznate i da prihvatite na pravi način..
 

Komentari (0)
Loading