Svađaju se, pa se mire: Ovi horoskopski parovi imaju turbulentan ljubavni život

Vesti 31.05.2024 21:27 0

Tvrdoglavost može da eskalira iz manje nesuglasice u žestoke svađe, testirajući snagu njihove veze

Svađa

Shutterstock

Da li se stalno svađate sa svojim partnerom? Da li osećate kao da se svaki razgovor završava svađom? Odgovor na ova pitanja bi se mogao naći u zvezdama.

Astrologija nudi uvid u kompatibilnost, otkrivajući koji horoskopski znaci su skloni čestim svađama u vezama.

Svađa

Shutterstock

 

Hajde da se udubimo u dinamiku ovih vatrenih parova.

Ovan i Škorpija

Ovan, kojim vlada Mars, poznat je po svom vatrenom temperamentu i impulsivnoj prirodi. S druge strane, Škorpija, kojom upravlja Pluton, je intenzivna i žestoko strastvena. Kada se ova dva moćna znaka spoje, varnice lete - često u obliku žestokih rasprava. Oboje su žestoko nezavisni i čuvaju svoj ponos, što dovodi do čestih sukoba. Međutim, ispod površine, postoji neosporna hemija, koja čini da strast posle borbe bude još intenzivnija.

Bik i Lav

Bik, je prizemljen i praktičan, traži stabilnost i sigurnost u odnosima. Lav, kojim vlada Sunce, žudi za pažnjom i divljenjem, često pokazujući dramatične sklonosti. Iako se u početku privlače međusobnim samopouzdanjem i harizmom, sukobi nastaju kada Bik oseti da Lavova potreba za pažnjom pomračuje njihove sopstvene želje. Tvrdoglavost može da eskalira iz manje nesuglasice u žestoke svađe, testirajući snagu njihove veze.


Blizanci i Devica

Blizanci, su svestrani i radoznali, neprestano traže stimulaciju i raznolikost. Devica, kojom vlada Merkur, je analitična i orijentisana na detalje, preferira red i strukturu. Dok Blizanci uspevaju u spontanosti, Devica žudi za predvidljivošću, što dovodi do sukoba oko suprotstavljenih prioriteta. Prekidi u komunikaciji su uobičajeni jer se Blizanceva poletna priroda sukobljava sa Devičinom potrebom za preciznošću. Učenje da cenimo snage jedni drugih može pomoći u kretanju kroz ove razlike.

Strelac i Jarac

Strelac  je avanturistički nastrojen i voli slobod. On uvek traži nova iskustva i izazove. Jarac, kojim vlada Saturn, je praktičan i disciplinovan, fokusiran na dugoročne ciljeve i stabilnost. Dok Strelac sanja o istraživanju sveta, Jarac živi u stvarnosti, često posmatrajući Strelčeve potrage kao bezobzirne ili neodgovorne. Kako navodi Astro Talk, ovi različiti pogledi mogu dovesti do sukoba oko prioriteta i vrednosti, koji zahtevaju kompromis i razumevanje da bi se premostio jaz.  

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading