Večite neženje: Rođeni u ovim znacima beže od braka kao đavo od krsta, burma nije njihov fazon

Vesti 25.05.2024 10:00 0

Oni mogu gledati na brak kao na potencijalnu prepreku njihovim ličnim ciljevima i ambicijama, plašeći se da će ih odvratiti od bavljenja svojim strastima

muškarac

Shutterstock

Da li ste se ikada zapitali zašto neki ljudi izgledaju otporni na ideju braka? Astrologija bi mogla da drži ključ za razumevanje ovog intrigantnog fenomena.

Ovom prilikom ćemo se upustiti u astrološke profile četiri horoskopska znaka koji su možda manje skloni da stanu na ludi kamen.

par

Shutterstock

 

Bez obzira da li ste radoznali o sopstvenim sklonostima ili tražite uvid u ponašanje voljene osobe, čitajte dalje da biste otkrili misterije zvezda.

Vodolija

Vodolije su poznati po svojoj nezavisnoj prirodi i odbojnosti prema konformizmu. Oni cene svoju slobodu iznad svega i brak mogu posmatrati kao ograničenje njihove autonomije. Pod vladavinom Urana, planete inovacija i pobune, Vodolije su često privučene nekonvencionalnim načinom života i mogu se boriti sa tradicionalnim očekivanjima vezanim za brak. Njihovo nespremnost da se skrase proizilazi iz želje da zacrtaju sopstveni put i istražuju svet pod sopstvenim uslovima.

Strelac

Strelci su avanturisti u duši, stalno traže nova iskustva i izazove. Oni napreduju u spontanosti i mrze sve što se oseća ograničavajuće ili ograničavajuće. Kao prirodni istraživači, Strelcima može biti zastrašujuća ideja da se posvete jednoj osobi za ceo život. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i slobode, oni su najsrećniji kada su u mogućnosti da slobodno lutaju i slede svoje strasti bez inhibicije. Brak, sa svojim obavezama i odgovornostima, može izgledati u suprotnosti sa njihovim nemirnim duhom.


Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj prirodi i živopisnim ličnostima. Oni žude za raznovrsnošću i stimulacijom, često se bore da se posvete jednoj osobi ili ideji na duži period. Vođeni vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta, Blizanci stalno traže mentalnu stimulaciju i lako im može dosaditi u vezama. Ideja da se doživotno nasele sa jednom osobom može da deluje zagušljivo za njihove radoznale umove, što ih navodi da izbegavaju dugoročne obaveze u korist slobode i fleksibilnosti.

Ovan

Ovnovi su žestoko nezavisni i samopouzdani, više vole da sami kroje put nego da prate gomilu. Pod vladavinom Marsa, planete akcije i asertivnosti, Ovnovi su prirodni lideri koji napreduju u izazovima i avanturama. Oni mogu gledati na brak kao na potencijalnu prepreku njihovim ličnim ciljevima i ambicijama, plašeći se da će ih odvratiti od bavljenja svojim strastima. Ovnovi vrednuju svoju slobodu iznad svega i mogu se odupreti svemu što im preti da ih veže, uključujući brak, prenosi Astro Talk

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading