Sezona Blizanaca je zvanično počela: Stižu burne promene, ovi datumi su najkritičniji

Vesti 21.05.2024 14:03 0

Sunce je ušlo u Blizance 20. maja, pojačavajući našu želju za komunikacijom, druženjem sa prijateljima i beskrajnom zabavom

Blizanci

Shutterstock

Svake godine čujemo loše stvari o sezoni Blizanaca. Ljudi kažu da je to vreme dvoličnosti, dualizma i nesklada i da ima prevarantsku prirodu, ali to nije tačno.

Ako pogledate srž sezone Blizanaca (između 20. maja i 20. juna), videćete da je energija živahna, duhovita i pametna. Sezona Blizanaca je vreme kada smo najslobodniji i najotvoreniji. Sezona Blizanaca i ove godine obećava da će biti spektakularna.

Čitač tarota Blu Džun sažima sezonu Blizanaca rečima: „Upravo kao što se zemlja odmrzava posle zime, isto se ponašaju i naše društvene tendencije. Kada počne sezona Blizanaca i zagrevanje se završi, postajemo potpuno besprekorni po pitanju razgovora. Merkur vlada komunikacijom i intelektom, što se tokom ove sezone ogleda u svim društvenim aspektima našeg života. Pripremite se da stručno vodite zabavu!“

horoskop

Shutterstock

 

Sezona zabave neće biti jedina stvar koja če nas pokretati. Tokom poslednjeg prolećnog meseca, ćemo takođe želeti da završimo sve zadatke. Bitno je da ne žurimo dok ulažemo dodatni posao u projekte. Na kraju krajeva, žurba donosi greške. Bolje je uložiti dodatne sate u poduhvate kako biste bili sigurni da je sve obavljeno pažljivo. Blizanci su poznati po svojoj pažnji prema detaljima, pa zato iskoristite tu energiju. Preciznost i metodologija su ključne.

Dvostruka priroda sezone Blizanaca takođe ima prednosti, dajući nam priliku da promenimo svoja mišljenja. Možemo da vidimo situacije, prijateljstva i partnerstva iz drugačije perspektive. U ovom periodu možemo razumeti i prihvatiti druga gledišta - čak i ako im se suprotstavljamo. Ne moramo da budemo kruti i možemo da pozdravimo nove uvide i ideologije. Nivo prihvatanja je visok, što može da spoji različite ljude.

Mnogo kritičnih astroloških datuma ovog meseca

Sunce je ušlo u Blizance 20. maja, pojačavajući našu želju za komunikacijom, druženjem sa prijateljima i beskrajnom zabavom.

Pun Mesec u Strelcu izlazi  23. maja, što nam omogućava da istražimo različite filozofije i izazovemo naše sisteme vrednosti. Kasnije tokom dana, Venera prelazi u Blizance, omogućavajući nam da izaberemo intelektualizam u romantičnim poduhvatima.

Srećna planeta Jupiter ulazi u Blizance 25. maja, proširujući naš društveni krug. Pronaći ćemo ljude koji nam najviše odgovaraju i oni če postati deo naše ekipe.

Informativan i radoznao Merkur leti u Blizance 3. juna, prikupljajući vesti i informacije koje će nam zujati oko ušiju.

Merkur

Shutterstock

 

Sunce i Venera se ujedinjuju u Blizancima 4. juna, stvarajući godišnju vezu dve planete. Ovaj aspekt se naziva zvezdana tačka Venere (izraz koji je skovala astrolog Ariel Gatman), i daje nam priliku da istražimo svoje emocije. Istog dana, Merkur i Jupiter se povezuju u Blizancima, gurajući nas da ispitamo takve odnose i izazivajući našu glad za znanjem, navodi Refinery29.

Sunce i Merkur se okupljaju u Blizancima 14. juna, formirajući astrološki aspekt koji se zove „kazimi“, što u prevodu znači „srce sunca“. To je moćno vreme za planiranje budućnosti, potpisivanje ugovora i stvaranje partnerstava.

Merkur i Venera plivaju u Raku 17. juna, stavljajujući osetljivost, intuiciju i nežnost u prvi plan naših misli i srca. Merkur i Venera se takođe okupljaju na isti datum kako bi uneli prefinjenost i mir u naše živote.

Nedelje koje su pred nama biće ispunjene energijom Blizanaca - od Sunca do Merkura do Venere do Jupitera. Međutim, prisustvo Saturna i Neptuna u Ribama ponekad će doneti napetost. Saturn može boraviti ili biti nesiguran, a Neptun može izazvati umor ili nesigurnost. Sve dok verujemo u sebe i svoje vizije, možemo se otresti ovih negativnih senzacija i koristiti višu vibraciju ovih planeta, dodajući odlučnost ili disciplinu od Saturna i inspiraciju ili sanjivost od Neptuna.

Datumi na koje treba obratiti pažnju su:

8. jun: Venera je u kvadratu sa Saturnom, ometajući naše finansije.

9. jun: Sunce deli napet trenutak sa Saturnom, što utiče na naše samopoštovanje.

10. jun: Merkur se oštro povezuje sa Saturnom, ograničavajući našu sposobnost komunikacije.

16. jun: Venera se sukobljava sa Neptunom, pojačavajući naše fantazije.

17. jun: Merkur i Neptun se suočavaju jedan sa drugim, podstičući našu maštu.

20. jun: Sunce i Neptun se sudaraju, čineći da sanjarenje izgleda kao deo naše rutine.

Sve promenljive i prozračne planete mogu povećati anksioznost. Ako ste vi ili neko koga poznajete preopterećeni, topao razgovor je od velikog značaja. Dobar prijatelj znači više nego što mislite. Ono što je najvažnije, vežbajte ljubaznost, saosećanje, strpljenje i empatiju. Budite velikodušni i ljubazni prema drugima nakon što ste primite pažnju. Širite ljubav! 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading