Pun Mesec u Strelcu nagoveštava burne promene: Ova četiri znaka neće znati šta im se dešava

Slobodanka Ćorić Vesti 20.05.2024 17:10 0

Uoči dolaska punog Meseca u Strelcu, astrološki svet je uzbuđen zbog mogućnosti burnih promena koje ovaj nebeski događaj nosi sa sobom

turski astrolog

Shutterstock

U susret nam dolazi pun Mesec 23. maja, donoseći sa sobom energiju vatrenog znaka Strelca i obećavajući snažan uticaj na sve znakove Zodijaka.

Pun Mesec u Strelcu označava trenutak kada Mesec dostiže svoju punu fazu unutar astrološkog znaka Strelca. Iako se ovaj fenomen obično dešava jednom mesečno, datum i vreme mogu varirati. Tokom punog Meseca, Sunce se nalazi nasuprot Meseca, što rezultira potpunom osvetljenosti Meseca na noćnom nebu.

Želja za slobodom i avanturom oživljava se pod uticajem ovog astrološkog događaja. Strelac je poznat po energiji avanturizma, istraživanja i duhovne potrage, pa tako Mesec u ovom znaku može probuditi snažnu želju za slobodom, istraživanjem i otkrivanjem novih horizonta. U tom periodu, ljudi mogu osetiti potrebu da se oslobode ograničenja i istraže nove ideje ili filozofske koncepte.

Takođe, socijalna i komunikativna svojstva su naglašena tokom ovog perioda, jer Strelac teži ka proširivanju vidika kroz interakciju sa drugima. Ovo može rezultirati intenzivnim diskusijama o filozofiji, duhovnosti ili putovanjima.

Ipak, pun Mesec u Strelcu može izazvati i određene izazove, kao što su preterivanje u impulsivnosti, nedostatak fokusa ili prevelika težnja ka nezavisnosti koja može dovesti do nepromišljenih postupaka. Stoga je važno pronaći balans između želje za slobodom i odgovornosti prema drugima.

Ovaj period može doneti osećaj povezanosti sa svetom oko nas i uvidom da smo deo nečeg većeg od samih sebe. To može poslužiti kao podsticaj za lični rast, duhovni razvoj i proširivanje vidika.

Pun Mesec u Strelcu će najviše uticati na Strelčeve, Blizance, Device i Ribe, obećavajući im izazovne, ali i ohrabrujuće promene u narednom periodu.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading