Sunce u sazvežđu Blizanaca - Horoskop za period od 20. maja do 21. juna: Tri znaka kupaće se u zlatu, a evo kome sreća okreće leđa

Slobodanka Ćorić Vesti 20.05.2024 10:16 0

Pogodno je doba za sve koji se bave poslom vezanim za medije, nove tehnologije, putovanja i prodaju

horoskop

Shutterstock

Sunce 20. maja napušta sporog i praktičnog Bika i ulazi u živahne, društvene i pričljive Blizance, gde će ostati sve do 21. juna. Kada je vladavina Blizanaca u punom jeku, nema mesta za dosadu. To je vreme druženja, novih iskustava i povezivanja s drugima.

Vladar Blizanaca je Merkur, planeta komunikacije, transporta i tehnologije. U astrologiji je Merkur poznat kao planeta glasnika jer potiče sposobnost prikupljanja vesti, činjenica, podataka i razmene onoga što ste saznali. Vladavina Blizanaca stoga je vreme intenzivne komunikacije. Um je aktivan, radoznao, željan novosti i tračeva koji se tada šire rekordnom brzinom.

U danima kada vam društvo nije presudno za duševno blagostanje, bićete izbirljivi u pogledu osoba s kojima ćete pristati da popijete kafu ili odete u bioskop. Obećanje dato olako moglo bi vam se obiti o glavu. Radije odbijte molbu odmah, nego da se kasnije ozbiljno osramotite.

Osećaćete potrebu da ubrzate tempo i steknete što više novih iskustava. Sve će vas zanimati i privlačiti vam pažnju, ali ničemu nećete temeljito pristupiti. Biće vam teško da se usredsredite na samo jedno područje jer toliko toga želite da saznate i doživite. Iza svakog ugla čeka nova zabava, avantura ili bar zanimljiv razgovor.

Zvezde će biti naklonjene Bikovima i Rakovima, ali ne i Vagama. Bićete opušteni, radoznali i bezbrižni, ali često i nestrpljivi i nefokusirani. Budući da su Blizanci promenljiv znak, ojačaće vaša sklonost neodlučnosti i nepostojanosti. Vaši planovi i odluke verovatno neće biti konačni. Tokom razgovora skakaćete s jedne teme na drugu. Um će vam raditi sto na sat, pa će biti mnogo toga što želite da kažete i podelite s drugima.

Provodit ćete puno vremena s prijateljima, braćom i sestrama. Razmenjivaćete informacije, pohađati društvene događaje, sticati nova poznanstva i putovati na kratke udaljenosti. Naglasak će biti na intelektualnom radu i aktivnostima na društvenim mrežama. Pogodno je doba za sve koji se bave poslom vezanim za medije, nove tehnologije, putovanja i prodaju.

Ove godine vladavina Blizanaca biće posebno značajna jer će se u tom znaku 25. maja naći i Jupiter, planeta obilja i bogatstva. Vazdušni znaci Blizanci, Vage i Vodolije najviše će prosperirati na poslovnom i intimnom planu. Lavovi i Ovnovi biće takođe zadovoljni razvojem situacije, dok će Device, Strelčevi i Ribe osećati nervozu i nemir, podstaknuti nepredviđenim zbivanjima.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading