Drugi deo proleća pod mračnom senkom: Retrogradni Pluton donosi podmukle poteze i širi nepravdu

Slobodanka Ćorić Vesti 04.05.2024 15:28 0

Retrogradni Pluton otvara vrata za smicalice i probleme, a 15. iziskuje poseban oprez"

Drugi deo proleća pod mračnom senkom: Retrogradni Pluton donosi podmukle poteze i širi nepravdu

Shutterstock

Ako znate koji pet dana u maju mogu biti najizazovniji, možete izbeći probleme i održati uspeh. Pogledajte pažljivo koji datumi mogu biti kritični kako biste se pripremili za njih i doskočili problemima.

2. maj - Početak retrogradnog kretanja Plutona

Retrogradni Pluton predstavlja opasnost na našem putu. Njegov uticaj deluje veoma suptilno, ali samo na prvi pogled. Ova planetarna pojava može biti podmukla i širiti nepravdu.

Sunce i Uran će se spojiti u opasnom aspektu, što može dovesti do konflikata u ljubavnim i poslovnim odnosima. Budite oprezni i borite se protiv sumnjičavosti.

15. maj - Merkur ulazi u znak Bika

Iako Merkur u Biku nije posebno opasan, ovog dana treba biti oprezan. Mnogi će osetiti nepotrebnu anksioznost, a realni problemi mogu se učiniti većim nego što zaista jesu. Astrolozi savetuju da izbegavate donošenje naglih odluka tog dana.

18. maj - Konjunkcija Venere sa Uranom i Sunca sa Jupiterom

Ovo može biti najopasniji dan u maju. Ovo je dan dvostrukog nepovoljnog aspekta - Venere i Urana, kao i Sunca i Jupitera. Četiri nebeska tela donose mnogo problema i nevolja, posebno u emotivnom i zdravstvenom smislu. Bolje je da se tog dana ne preopterećujete poslom i više se opustite.

23. maj - Venera u konjunkciji sa Jupiterom

Na ovaj dan naše misli mogu biti teške i neprijatne. Ako se suočite s novim izazovima kod kuće ili na poslu, potrudite se da ih rešite što pre. Moćni su oni koji umeju da deluju uprkos umoru i želji za odmorom.

25. maj - Jupiter ulazi u znak Blizanaca

Jupiter je planet misli, a njegov ulazak u znak Blizanaca može izazvati osećaj sebičnosti i izbegavanje odgovornosti. Važno je da ne odustajete od svojih planova tog dana, jer bi inače moglo biti teško povratiti izgubljenu sreću.

Iako u maju može biti više izazovnih dana nego povoljnih, važno je da svaki dan započnete s pozitivnim emocijama i da se trudite da ih zadržite tokom dana.

Komentari (0)
Loading