Sutra nam stiže RETROGRADNA VENERA: Spremite se za RASKIDE i svađe, ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo

Vesti 17.03.2023 15:37 0

Venera, planeta ljubavi koja se nalazi u znaku Jarca, 19. decembra vraća se unazad i započinje svoj retrogradni hod

svađa

unsplash.com

U retrogradnom hodu Venera će biti do 29. januara 2022. Ovo je period koji donosi karmičke lekcije kroz partnerski odnos i popravljanje i stabilizaciju poslovnih odnosa. Zbog jake konjukciji sa Plutonom, u ovom periodu osećaće se neobično jaka energija koja može da popravi sve ono što je ostalo u prošlosti nezavršeno i nedorečeno. 

OVAN

Za vas je ovo vrlo intenzivan period. Najvažnije da se okrenete finansijama i mogućnostima koje vam se otvaraju što se tiče saradnje sa drugim ljudima. Što se tiče ljubavi, važno je da znate šta želite i na koji način da to ostvarite. Mars se nalazi u znaku Strelca što govori o dobrim aspektima za ljubav i za podršku od strane partnera. 

BIK

Za vas je ovo veoma povoljan period kada je su u pitanju ljubav i poslovni odnosi. Potrudite se da sve što ima veze sa prošlošću završite sad u ovom periodu. Za vas koji ste slobodni, moguće obnavljanje veze iz prošlosti sa osobom u znaku Ovna ili Lava. 

BLIZANCI

Vama je aktivirano osmo polje horoskopa koje govori o rešavanje problema intime, kao i mogućnost zaljubljivanja do kraja godine. Novčano ste stabilni, posebno ako se bavite privatnim poslom. 

RAK

Kada su u pitanju Rakovi ovo je veoma izazovan period za vas. Zato je najvažnije da se koncentrišete na sebe i na svoje lične odluke, da ne dozvoljavate da bilo ko utiče na vas, naročito partner s kojim ste u braku. Mogući su probelmi i nesuglasice. Ako ste slobodni, početkom januara 2022. imaćete interesantan poziv od osobe koja je odavno osvojila vaše srce.

LAV

Osećate pozitivan priliv energije. Za vas ova retrogradna Venera u Jarcu donosi stabilizaciju na planu posla i po pitanju odnosa sa kolegama na poslu. Emotivno ste ispunjeni i bićete jako zadovoljni posebno od 15. januara. Partner vam je velika podrška. Bićete veoma zadovoljni svim onim što se bude dešavalo u vezi partnerskog odnosa. 

DEVICA

Vi ste pod jakim uticajem ovog aspekta, ova Venera vas tera da se vratite u prošlost. Vama je najbitnije da budete raspoloženi za komunikaciju sa osobom iz prošlosti. A za sve vas koji ste u braku ili u vezama, tokom januara moguće je putovanje van zemlje koje će vas vas emotivno zbližiti. 

VAGA

Ovo je za vas veoma komplikovan period. Na vama je malo teži zadatak da se oduprete prošlosti i da ne ulazite u obnavljanju veze. Ako ste u braku ili vezi mogući su sukobi do kraja januara. Povod za sukob mogu biti ljubomora i posesivnost. 

ŠKORPIJA

Čeka vas stabilizacija ljubavnih i poslovnih odnosa. Za vas je jako važno da do kraja godine definišete svoj poslovni plan posebno za ako sarađujete sa inostranstvom. Kada su u pitanju emocije, čuvajte se preteranih reakcija i ljubomore. Za sve vas koji imate partnera u znaku Bika ili Ovna, mogući su manji sukobi zbog zajedničkih planova.  

 

STRELAC

Najvažnije je da ćete u ovom periodu moći da zarađujete više nego što mislite i da vam stiže novac na koji ne računate ovog trenutka. Na ljubavnoj strani jako je važno biti u stabilnom odnosu sa sobom. Partnerski odnos može biti doveden u pitanje samo ako budete ljubomorni. Mudro birajte reči u odnosu sa partnerom. 

JARAC

Zbog uticaja Venere u znaku Jarca, za Jarčeve je ovo veoma bitan period posebno kada je u pitanju ljubav i donošenje bitnih odluka u vezi ljubavi. Važno je spoznati svoju suštinu i na taj način ostvariti sve ono što ste zamislili. Za vas koji ste u solo varijanti, do kraja januara stiže u vaš život osoba sa kojom ste već nešto emotivnog tipa započeli a može biti rođena u znaku Raka ili Ovna. 

VODOLIJA

Za Vodolije ovo je interesantan period jer se aktivira karmička ljubavna priča posebno za one Vodolije koje su same. Potrudite se da budete otvoreni za staru ljubavnu priču u novom obliku. A kada je u pitanju poslovna strana do kraja meseca biće vam ponuđeno da napredujete poslovno što će vas jako uzbuditi i usrećiti. 

RIBE

Za Ribe je ovo veoma lep period zato što retrogradna Venera ima svoje utočište u ovom znaku. Vi osećate ovu retrogradnu energiju Venere i veoma vam prija i pokreće vam emocije na pravi način. Ako  želite da obnavljate vezu ili ste skoro obnovili neki kontakt, tokom januara 2022. godine dolazi do stabilizacije tog odnosa. 

 

Komentari (0)
Loading