Dnevni horoskop za petak, 19. april: Rak će naučiti važnu lekciju, Blizancima je ljubav na ispitu

Vesti 18.04.2024 19:29 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju, a prenosi naš astrolog Nena Janković.

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Ovo je jako zanimljiv dan jer ćete moći da razgovarate sa partnerom o onome što vas muči već nekoliko dana. Nemojte dozvoliti da vas drugi kopiraju ili da koriste vaše ideje jer je važno da naučite da poštujete svoja pravila. Problemi sa spavanjem.

Bik

Početak dana je veoma interesantan i aktivan jer ćete biti posvećeni i okrenuti drugima. Vi generalno ne volite promene ali tokom ovog dana ćete imati poziv od strane drugih osoba da se menjate ili da se prilagođavate što može biti veoma korisno za vaše emocije.

Blizanci

Retro Merkur stvara vam osećaj napetosti u svim odnosima, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Važno je da postignete stabilnost na poslu, a posebno da realno sagledate situaciju. Ljubav je na velikom ispitu.

Rak

Do kraja dana vodite računa o tome koliko i kako postupate sa ljudima sa kojima ste emotivno bliski posebno kada se radi o članovima porodice. Nije sve u novcu i nije sve u tome da neko dobro zarađuje, potrebno je da i vi naučite tu lekciju u životu ovih dana.

Lav

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi i organizovani da postignete mnogo toga po pitanju posla i poslovnih aktivnosti. Nije sve onako kako izgleda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Sve je do vas i vaših odluka.

Ljubavni par

Shutterstock

 

Devica

U narednom periodu bićete pod velikim pritiskom zbog poslovnih planova koji ne idu kako bi trebalo. Uvek je važno biti u miru sa sobom bez obzira na to što se dešava oko vas. Sve će na kraju biti dobro po vas, pa manje brinite.

Vaga

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Ne dozvolite da vas drugi opterete svojim problemima, važno je da radite na podizanju svoje svesti o tome koliko ste vi zadovoljni i srećni, sami sa sobom.

Škorpija

U narednom periodu bićete pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima za budućnost posebno u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da se partner okrene protiv sebe samog zbog nepoverenja koje možete imati. Čuvajte se moguće prehlade.

Strelac

U ovom trenutku najvažnije je da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost posebno kada su u pitanju odnosi u porodici. Sve je važno u vezi vas i vašeg partnera, jer je potrebno je da se suočite sa partnerskim osobinama koje vam se ne dopadaju.

Jarac

Previše ste okrenuti sebi i svojim aspektima poslovanja što se negativno odražava na vaš odnos prema obavezama koje imate. Nemojte se bazirati na onome što ljudi vole i žele, već gledajte da se neke stvari poprave koliko je moguće. Zdravlje je odlično.

Vodolija

U narednih tri dana bićete pod naletom jakih emocija i emotivnih promena koje se negativno odražavaju na vas i vaš poslovni odnos. Ne dozvolite sebi mnogo toga novog u vezi ljubavi prema sebi jer je važno da se posvetite svemu onome što je potrebno da se osećate dobro.

Ribe

U narednom periodu bićete pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim prijateljima koji vas dobro prihvataju. Ovo je idealan period da se okrenete sebi, ali i poslovnim saradnicima ukoliko želite da se zbližite sa njima.

Komentari (0)
Loading