Šta ako u imenu imate dva ista slova? Numerolozi tvrde da ovo otkriva vašu sudbinu i karakter

Jelena Vukelić Vesti 16.04.2024 08:56 0

Numerologija otkriva brojne lične karakteristike i osobine svake ličnosti

Naj žena

Naj žena/Ilustracija

Tako je i kada je reč o ličnom imenu i prezimenu. Naime, prema numerološkim tumačenjima svako slovo nosi različite vibracija povezane sa odgovarajućim brojem u imenu. Isto tako, ponavljanje pojedinih slova u imenu stvara pozitivne i negativne karakteristike osobe.

Ponavljanje slova A, I,  čini osobu hrabrom i jakom. To takođe znači priznanje, borbu za nezavisnost i slobodu, viši status, kooperativni prirodu, napredak u poslu i želju za novcem i moći.

Ponavljanje slova O činI osobu vrlo maštovitom, sa umetničkim kvalitetima i talentima. Ovo slovo daje talenat za samoizražavanje kroz reči, pisanje ili u umetničko izražavanje. Oni čine osobu sebičnom, bez koncentracije i sa velikim rasipanjem energije u traženju zadovoljstva.

Ponavljanje slova E čini osobu uspešnom u pravnim radovima ili u unapređenju prodaje. Ako se slovo ponavlja više od 3 puta u imenu, to označava luksuzan život. Međutim, to može dovesti do problema, jer osoba može biti neodgovorna u porodičnom  životu. Iznenadna i neočekivana dešavanja može dovesti do haosa i nemira.

Ponavljanje slova U, V, takođe podstiču umetničke talente, humanost i osećaj odgovornosti, korisnu priroda i ljubav prema porodičnom životu, društvenim priznanjima i popularnosti. Kod osobe su izražena putovanja i društvene aktivnosti.

 

Komentari (0)
Loading