Uživaće u ljubavi i punim novčanicima: Po horoskopu drevnih Maja ova tri znaka očekuju životni preokreti

Olja Jelić Vesti 13.04.2024 11:25 0

Godišnji horoskop drevnih Maja kaže da će 3 znaka imati najviše sreće u 2024

majanski horoskop

Shutterstock

Godišnji horoskop drevnih Maja kaže da će 3 znaka imati najviše sreće u 2024. Neki će rešiti finansijske probleme i kraj ove godine dočekati „okupani u luksuzu“, dok se nekima smeši „prava ljubav.

Zmija (2. april – 29. april)

Pripadnici ovog znaka će biti od onih koji će kraj 2024. godine dočekati sa debelim novčanikom i pozamašnim štekom u banci.

Na početku godine ih očekuju izazovi sa novcem, imaće više troškova nego što im se čini da će moći da podnesu, ali na proleće dolazi preokret.

Ideje koje su imali i za koje su sumnjali da će se ikada realizovati će početi da se ostvaruju. I to više nego uspešno! Već na leto će biti više nego zadovoljni postignutim, a „zlatni niz“ se nastavlja do kraja godine.

Šišmiš (26. jul – 22. avgust)

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ukoliko već nisu našli srodnu dušu, pronaći će je u 2024. godini! 

Osoba koju ćete upoznati na nekom društvenom događaju na leto će vas oboriti s nogu. To će biti veza o kojoj ste celog života maštali. Poverenje, podršku i strast koje nikako niste mogli da spojite u jednoj osobi, a koji su vam uvek bili preko potrebni, pronalazite u novom partneru.

Gušter (13. decembar – 9. januar)

U 2024. godini drastično ćete poboljšati kvalitet svog života.

Drugim rečima, za vas će u 2024. biti svega. Što se finansija tiče, situacija će od jesni biti izuzetno povoljna, imaćete odličnu priliku da uvećate budžet i čak prištedite za neka lepa putovanja.

Na polju ljubavi gde iza sebe ostavljate toksične odnose, ljude koji su vas povređivali. Lepota svega je što nećete biti tužni, već preporođeni. I to će vam otvoriti vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi i sumnji. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading