Od sutra im se život menja iz korena: Ova 4 znaka horoskopa će doživeti finansijski procvat i rešiti sve probleme!

Vesti 07.04.2024 15:31 0

Pomračenje Sunca u Ovnu se dešava 8. aprila i donosi promene u životima svih, a najviše će pogoditi četiri znaka.

novac

Shutterstock

Astrolozi kažu da pomračnje Sunca koje se događa 8. aprila mnogima donosi bolju finansijsku situaciju, a najviše će uticati na ova četiri znaka.

Ovan

Pomračenje se dešava u vašem znaku, što znači da dotiče bukvalno svaku oblast vašeg života i otvara mogućnost za ozbiljan finansijski pomak. Do 20. aprila retrogradni Merkur će vas činiti neodlučnim kada je reč o nekoj velikoj kupovini i tome koliko ste spremni da preuzmete nove finansijske obaveze. U vreme pomračenja 8. aprila vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće, refleksije i sazrevanja. Ne vršite pritisak na sebe – razmislite dobro, za velike odluke potrebno je vreme.

Devica

Pomračenje u Ovnu se dešava u vašem sektoru porodičnog kapitala, ali će zbog retrogradnog Merkura proces dobijanja hipoteke, kredita, nasleđa ili pak prodaja nekretnina značajno usporiti, piše Sensa. Najverovatnije, situacija može biti povezana sa uticajem neke žene na to pitanje. Vaš agent za nekretnine ili advokat mogao bi pogrešno da popuni papire ili da uopšte ne kontaktira s potencijalnim kupcem (ili bankom). Sve dokumente proverite kod notara – stoje vam problemi sa transakcijama i potpisivanjem ugovora. Očekujte promene u zaradi partnera, a može promeniti i zanimanje.

novac

Shutterstock

 

Vodolija

Uprkos činjenici da se pomračenje dešava u sektoru komunikacija i dokumenata, a dispozitor u finansijskom sektoru, mnoge Vodolije mogu doživeti neki zastoj u procesu primanja velike sume novca. Budući da skup planeta u Biku utiče na sektor nekretnina, Vodolije 8. aprila mogu doživeti snažan stres zbog kašnjenja plata ili neisplaćivanja nekog novca. Budite strpljivi do 25. aprila i ova pitanja će se rešiti.

Ribe

Pomračenje će se dogoditi u vašem sektoru plata, ali zbog retrogradnog Merkura biće više pregovora oko isplata i za koliko novca ste spremni da završite posao. Odličan je trenutak da razgovarate sa svojim direktorom o napredovanju, do kojeg može doći od 21. do 24. aprila. Budite strpljivi, sve finansijske poteškoće su privremene, obradujte sebe nekim poklonom, jedite zdravo i pazite na svoje telo.

 

Komentari (0)
Loading