Dnevni horoskop za petak, 5. april: Kod Ovnova burno na svim poljima, Rak razmišlja o prošlosti

Vesti 04.04.2024 19:36 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U ovom periodu je izražena vaša potreba da dominirate nad drugim ljudima posebno kada su u pitanju svi oni koji nisu na vašoj strani u vezi poslovnih odluka. Voljena osoba će imati potrebu da dominira samo iz razloga da bi vam vratila "milo za drago".

Bik 

Naredna poslovna situacija će biti veoma specifična jer ćete imati potrebu da mnoge stvari iskažete na veoma grub i direktan način. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška posebno kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom. 

Blizanci

Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima već poslovno niste u dobrim odnosima. Ljubavna situacija će biti stabilnija onog momenta kada naučite da se opustite i da dozvolite da partner ume da dominira. 

Rak 

Danas ćete biti posebno okrenuti svemu onome što se nekada dešavalo, odnosno bićete u svojoj prošlosti. Mesec aktivira vaše polje svega onoga što možete da kontrolišete pa ćete imati utisak da možete da kontrolišete i sopstvene emocije. 

Lav 

Sam početak dana nije sjajan zato što ćete imati potrebu da se sukobljavate i da dokazujete da ste stalno vi samo u pravu. Nemojte dozvoliti da vam sujeta radi i da izgubite drage osobe zbog toga. Probajte da se organizujete što bolje u fizičkom smislu. 

par

Shutterstock

 

Devica 

Danas ste previše mirni i povučeni i to je zbog vaše potrebe da se bavite mnogo više sobom i vašim unutrašnjim životom. Nemojte dozvoliti da drugi ljudi imaju potrebu da vas kontrolišu posebno u vezi posla i u vezi novca

Vaga 

Tvrdoglavo se ponašate što nije vaša osobina i to veoma nervira vašeg partnera. Naučite da cenite sebe i sve ono što je važno. Kad je u pitanju zdravstveno stanje, okrenite se više vašim aspektima zdravih navika. 

Škorpija

Ovaj idealan period da naučite da poštujete sebe mnogo više i da ne dozvolite da vas drugi kontrolišu u smislu novca i vaše zarade. Ovo je idealan period da započnete neke nove stvari u vezi vaše kreativnosti i popunjavanje sopstvenog vremena. 

Strelac

Vaša potreba za slobodom može biti i te kako naglašena ali probajte da kontrolišete sebe i sve ono što želite da kažete drugim ljudima. U narednih nekoliko dana mnogo toga zavisi od vas i od onoga kako ćete se ponašati prema sebi i prema svojim ličnim potrebama. 

Jarac

Danas ćete biti posebno raspoloženi za razgovor sa ljudima sa kojima se dugo niste emotivno povezivali. Naučite da vaše opuštanje je korak ka vašem unutrašnjem zdravlju. Ostavite poslovne planove za neki drugi period. 

Vodolija

Vaša situacija će biti stabilnija onog momenta kada naučite da i drugi imaju pravo da se požale i da kažu svoje mišljenje. Voljena osoba je veoma umorna od potrebe da vam objašnjava stvari koje se stalno dešavaju među vama. 

Riba

Ovo je veoma izazovan period i naučite da se opustite i da ne doživljavate sve oko vas tragično. Ovo se najviše odnosi na to što previše očekujete od drugih a najmanje od sebe po pitanju posla. Ipak vaše zdravlje je na prvom mestu. 

Komentari (0)
Loading