Mars u Ribama donosi haos: Ova četiri znaka nalaze se na udaru, napraviće im pakao od života

Olja Jelić Vesti 27.03.2024 13:02 0

Mars, planeta akcije, koju astrolozi nazivaju i gospodarem rata, ušao je u znak Riba gde će se zadržati do 30. aprila.

Mars

Shutterstock

Mars, planeta akcije, koju astrolozi nazivaju i gospodarem rata, ušao je u znak Riba gde će se zadržati do 30. aprila.

Mars predstavlja akciju, energiju i strast, dok su Ribe znakovi dubokih emocija, saosećanja i mašte. Ova kombinacija energija može rezultirati jedinstvenim karakteristikama i izazovima.

Kada je Mars smešten u Ribama, to može dati osobi osećaj duboke emotivnosti i saosećanja prema drugima. Osobe sa ovom pozicijom Marsa često imaju snažan unutrašnji svet i duboko saosećanje sa drugima. Oni su često vrlo intuitivni i mogu imati izraženu empatiju prema ljudima i životinjama oko sebe.

Bekstvo od realnosti

Međutim, Mars u Ribama takođe može dovesti do izazova. Ta osoba može biti sklona izbegavanju konflikata i suočavanju sa problemima, preferirajući umesto toga da pobegne u svoj unutrašnji svet mašte i snova. Ovo može dovesti do pasivno-agresivnog ponašanja ili problema sa postavljanjem granica.

Takođe, Mars u Ribama može doneti izazove u vezi sa motivacijom i fokusom. Osoba može biti sklona sanjarenju i fantaziranju umesto delovanju i ostvarivanju ciljeva. Potrebno je naučiti kanalisati tu duboku emotivnu energiju Marsa u produktivne aktivnosti i ciljeve.

Inspirativna energija

Ipak, kada se nauči kako iskoristiti snagu Marsa u Ribama na pozitivan način, ova pozicija može doneti duboku kreativnost, saosećanje i inspiraciju. Osoba može biti izuzetno osetljiva na potrebe drugih i sposobna je učiniti velike stvari s tom energijom, posebno u umetnosti, humanitarnom radu ili duhovnom razvoju.

Mars u Ribama će snažno uticati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance.

Ribe

Iako ćete u početku osetiti snažan nalet energije, sa danima ćete primetiti da vam je sve teže da iskontrolišete svoj bes i ljutnju. Zbog toga ćete otvoreno pokazivati nezadovoljstvo i netrpeljivost. Veoma je važno da kanališete veliku energiju na pravi način kako biste stvari promenili na bolje.

Strelac

Mars u Ribama donosi vam porodične probleme i rasprave. Nije isključeno da dođe do kvara u vašem domu jer je recimo došlo do komplikacija sa vodom. Biće sitnih problema koji će iskrsavati, a vaša briga za najmilije će biti naglašena.

Blizanci

Pred vama je period velikih promena na radnom mestu. Imaćete otvorene konfrontacije ali ćete ujedno morati da pravite i kompromise koji vam ne odgovaraju. Pripremite se za talas velikih promena u firmi u kojoj radite.

Devica

Mars u Ribama donosi vam krizu u braku ili partnerskom odnosu. Imaćete sve teži odnos sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom živite. Moguće je da ćete razmišljati o razvodu. Ako imate poslovnog partnera, sledi vam kriza u odnosu.

Mars u Ribama će pozitivno uticati na Rakove, Škorpije, Jarčeve i Bikove, prenosi Informer

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading