Dnevni horoskop za četvrtak, 21. mart: Ribe će se otarasiti prošlosti, a Strelčevi fokusirati na ljubav

Vesti 20.03.2024 19:31 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

U ovom periodu ste veoma jasno definisali svoje stavove u vezi posla a to se loše odražava na vaš sadašnji poslovni trenutak. Naučite da praštate ljudima sa kojima sarađujete jer niko nije kriv za sve. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Bik 

Previše ste zauzeti stvarima koje nisu baš najbitnije da se time bavite u ovom trenutku ali vama to sve odgovara posebno u vezi porodičnih odnosa. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna podrška i računajte na to do kraja nedelje. 

 

Blizanci

Situacija sa partnerskim odnosom je veoma nezgodna jer papir očekuje mnogo više nego što umete da date. Obratite pažnju na sve što ima veze sa hranom i ishranom jer vam to može stvoriti velike zdravstvene probleme.  

 

Rak 

Previše ste tvrdoglavi očekujete da mnoge stvari se rešavaju mimo vas. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada pristanete na razgovor i kada priznate da niste uvek vi u pravu. Zdravlje je stabilno. 

 

Lav 

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da kažete ne i da odvojite šta je bitno šta nije. u narednih nekoliko dana od vas se očekuje da se previše posvetite onome što ne umete da odradite do kraja pa ćete imati veliku pomoć od osobe u znaku Vodolije. 

 

Devica 

Osoba u znaku lava vam je velika poslovna podrška ali do kraja nedelje nećete moći da postavite stvari onako kako je potrebno. Što se tiče zdravlja moguće je pad imuniteta zbog vaših stresova koje ne možete da podnesete a tiču se poslovnih obaveza.

 

Vaga 

Partnerski odnos je veoma nekvalitetan zbog toga što ne umete da postavite stvari onako kako treba. U vezi posla najvažnije je da naučite da naplatite sve ono što je vezano za novac a veliku podršku vam u tome daje član porodice. 

 

Škorpija

Mars ukazuje da ste veoma opterećeni stvarima koje nisu baš najbolje a to se odnosi na vašu tvrdoglavost koju često prikazujete u svim tim odnosima. Pokušajte da stvari nazovete pravim imenom kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. 

 

Strelac

U ovom periodu ste previše okrenuti svemu onome što treba da popravite a tiče se ljubavi i ljubavnih odnosa. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna prepreka i naučite da se izborite sa svojom sujetom u vezi toga. 

 

Jarac

Vaše ambicije su veoma jasne ali to ne možete da sprovedete onako kako vi zamišljate. Čuvajte se naglih poslovnih preokreta posebno kada su u pitanju novčane transakcije. Partnerski odnos već neko vreme ne može da bude u normalnoj fazi zbog vaše ljubomore. 

 

Vodolija

Narednih nekoliko dana bićete opterećeni porodičnim aspektima odnosno nećete moći da povedete ni jedan normalan razgovor bez vaše sujete. Budite oprezni kada su u pitanju poslovni angažmani sa inostranstvom. 

 

Ribe 

Ovo je idealan period da se otarasite problema iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Lava. Venera ukazuje da već neko vreme imate problem u smislu emocija i vreme je da to krenete da rešavate. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading