Dnevni horoskop za petak, 8. mart: Kod Vaga varnice na svim poljima, a ovaj znak čeka fatalni susret

Nena Janković Vesti 07.03.2024 19:02 0

Evo kakav je dan je pred nama

Dnevni horoskop za petak, 8. mart: Kod Vaga varnice na svim poljima, a ovaj znak čeka fatalni susret

Profimedia

Ovan 
U današnjem danu mnogo toga će vam biti nejasno, a ima veze sa partnerom i njegovim željama da vam ukaže na neke vaše greške u ponašanju. Ne dozvolite da se njegova nervoza i napetost prebaci na vas i na vašu poslovnu stranu. 

Bik 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku lava koja već neko vreme pokušava poslovno da vas minira. Svako ima pravo da pokuša ali na vama je da to ne dozvolite da sprovede u delo.. poslovno ste veoma stabilni. 

Blizanci

Čuvajte se svega onoga što može da vas emotivno košta posebno kada su u pitanju rasprave i sukobi u krugu porodice.. Kosova u znaku jarca pa može biti od velike koristi u poslovnom napredovanju. Zdravstveno se osećate veoma umorno. 

Rak
Ovo je veoma zanimljiv period jer se najviše odnosi na vaše emotivno raščišćavanje odnosa sa partnerom. U tom smislu velika podrška može da vam bude neko sa kim se družite dugi niz godina.. Mogući problemi s kičmom..

Lav 
Sam početak današnjeg dana je veoma lep jer ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući odnosu sa partnerom. Sve ima svoje razloge, ali ste ipak ste vi oni koji odlučujete o vašem životu i o vašima postupcima. Problem s kičmom. 

Devica 

Već neko vreme mlađi član porodice od vas očekuje mnogo više nego što ste spremni da pružite posebno u vezi posla i njegovog usmerenja u vezi s tim. Nemojte biti dežurni krivac u krugu svoje porodice zbog nekih sukoba. 

Vaga
I ako po prirodi niste tvrdoglavi danas je moguće da ćete biti veoma tvrdoglavi prema drugima. Niko vam nije kriv što određene stvari ne nazivate pravim imenom u vezi ljubavi. Problemi sa spavanjem. 

Škorpija
U narednom periodu bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima za budućnost. Nemojte dozvoliti da se okrenete protiv sebe i svoje potrebe za skladom zbog poslovnih obaveza. Sve ima svoje prednosti. 

Strelac
U narednom vremenskom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Voljena osoba već neko vreme ume da vas pozitivno iznenadi svojim planovima i ponašanjem zbog toga ćete biti srećni i zadovoljni sobom. 

Jarac 
Danas vam je potrebno da se posvetite svemu onome što ste planirali od pre posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Bićete nervozni napeti u vezi neke porodične situacije koja se već neko vreme ne rešava na kvalitetan način. 

Vodolija
Vaš odnos sa partnerom već neko vreme trpi zbog vaše okrenutosti svemu onome što ima veze sa poslom. Partner već neko vreme ima velikih poslovnih problema a ti od vas očekuje mnogo više podrške. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Kada ste vi u pitanju u ovom periodu ćete biti veoma dobro usmereni ka stvarima koje se tiču posla i svih onih obaveza koje ste zapostavili već neko vreme.. osoba u znaku Ovna vam daje jasne poruke zbog vašeg emotivnog ponašanja..
 
Komentari (0)
Loading