Dnevni horoskop za nedelju, 3. mart: Ribe će iznenaditi partner, Škorpije da obrate pažnju na emocije

Vesti 02.03.2024 19:27 0

Vaša astro prognoza vas čeka...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste planirali unazad nekoliko dana. Glavobolja.

 

Bik 

 

Venera aktivira vaše polje porodičnih odnosa i ukazuje na mogućnost rasprave sa starijim osobama u krugu porodice. Nemojte na " sebi uzimati" previse obaveza jer nije sve do vas. 


Blizanci

U narednih nekoliko dana kasnićete sa svim svojim planovima i željama. Moguće je da se okrenete protiv sebe jer ste previše emotivno konfuzni sebi i drugima. Ljubav je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o tome kako i kada ste se preterano davali drugima. Niko nije savršen pa zato ne očekujte od sebe nemoguće stvari. Partnerski odnos je stabilan zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. 

Lav 

Danas je dan za odmor i relaksaciju. Potrudite se da se posvetite svemu onome što ste planirali ranije a niste stigli da završite. Situacija u krugu porodice je veoma zategnuta zbog drugih koji me umeju da definišu.

Devica 

Subota je idealan period da se posvetite sebi i svojim emocijama. Razgovarajte sa svojim partnerom i njegove emocije će biti mnogo otvorenije i iskrenije. Potreban vam je san. 

Vaga 

Početak dana je veoma buran sto vama generalno ne prija jer ne volite situacije kada ljudi menjanju svoje mišljenje i ponašanje. Ovo se posebno odnosi na porodicu i odnose u krugu porodice. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Danas se ponašate kao da nemate nikakav problem ili vam je tako najlakše da izbegnete druge i njihove probleme. Čuvajte se svoje emotivne strane jer umete da preterate u svemu kada dajete. 

Strelac

Potrebno vam je da se posvetite svemu što ste trebali tokom prošle nedelje. Danas imate rok određenog tipa i gledajte da svoje obaveze odradite do kraja. Ljubavna situacija je stabilna i to je ono što vas smiruje. 

Jarac 

Probajte da se dobro organizujete i da imate vremena za sebe ali i za partnera i njegove želje. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma bitna u poslovnom smislu. 

Vodolija

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. Do vas je kako ćete znati da se postavite prema poslovnim izazovima.

Riba

Do kraja dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim potezima. Sve će vas vratiti u period vašeg ljubavnog početka. Zdravlje je stabilno.

 

Bonus video:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading