Dnevni horoskop za nedelju, 11. februar: Vage u svađi sa partnerom, Ovnove prate tračevi, a šta je sa Rakovima?

Vesti 10.02.2024 19:32 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima zbog posla koji niste obavili. Potrudite se da se okrenete sebi i svojim željama a ne drugim ljudima. Najbolje je da napravite spisak obaveza za sledeći period.


Bik 

Tokom dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom i drugim ljudima. Ovo je povoljan trenutak da spoznate neke konkretne stvari u vezi posla i poslovnih saradnika. Zdravlje je odlično.


Blizanci

Komunikacija sa ukućanima je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje se ne slaže sa njihovim. Pronađite u sebi snage da izdržite dalje sa sobom i svojim emocijama. Ljubavni odnos mora da se razreši do kraja. 


Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada je u pitanju odnos sa partnerom i to negativno utiče na vas i vaše poslovne odnose. Imate izraženu potrebu da se okrenete svojim željama ali tek od sledeće nedelje. 


Lav 

Do kraja dana vodite računa o tome kako se ponašate prema drugima jer se to sve reflektuje na vas i vaše poslovne odnose. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i pomoć za rešavanje problema. 


Devica

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja osobe u znaku Lava koja vam daje"  vetar u leđa ". U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem Marsa u vezi zdravlja i pojačajte imunitet


Vaga 

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom. To je veoma napeta situacija koju ne možete da rešavate na lak način. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o mogućim tračevima u krugu porodice. 


Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o prijateljstvu i saradnji sa vodećim ljudima u vezi posla. Prijatelji vas ne podržavaju, a vi ne želite da se iko meša u vas privatni život. Zdravlje je odlično. 


Strelac

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti, posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih saradnika. 


Jarac 

Vaša poslovna situacija je veoma klimava i to negativno utice na vas odnos sa partnerom. Čuvajte sebe i svoje prijatelje na pravi način. Ne dozvolite da drugi zloupotrebljavaju vaše znanje. Zdravlje je stabilno. 


Vodolija 

U ovom periodu vladar vaseg horoskopa je veoma napeto postavljen i Uran ne može pomoći da se neke stvari stabilizuju u vašem životu. Morate sami da se pokrenete posebno u vezi novca


Ribe 

Do kraja dana bićete veoma aktivni i imaćete priliku da pokažete koliko vredite i koliko vaše znanje može biti veliko. Situacija u krugu porodice je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje se ne slaže sa njihovim.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading