Od 17. februara više ništa neće biti isto: Venera i Mars ovim znacima donose haos i raskide, neće znati šta ih je snašlo

Olja Jelić Vesti 10.02.2024 12:23 0

Dana 17. februara 2024. Venera i Mars ulaze u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodolije, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove.

Par

Shutterstock

Dana 17. februara 2024. Venera i Mars ulaze u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodolije, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove. Posebnost ove veze je što će se dogoditi zajedno s Plutonom koji je 22.1. ušao u znak Vodolije i menjaće ljubavne veze tokom cele godine! To znači da će se i oni ljudi koji su u srećnom braku suočiti sa promenama i iskušenjima.

U vezi će se pojaviti nešto čega pre nije bilo – više slobode. Za neke će postati normalno da imaju dva partnera, dok će drugi odlučiti da stupe u brak sa teškom osobom, jer prema sudbini moraju proći ovu karmičku lekciju.

Bik

Venera, vaš vladar, u konjunkciji je s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo s osobom ili razgovor u postojećoj vezi o službenom statusu veze.

Osim toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne pa možete da očekujete novu skrivenu romansu na poslu ili sa nadređenom osobom. Budite uvereni da će ovog meseca započeti nešto što će promeniti celu vašu ljubavnu godinu i uticati na život.

Vaga

Venera zajedno sa Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli da doživite potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će vam se pojaviti leptirići u stomaku zbog potpuno nove romanse. Najverovatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna finansijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a spajanje s Plutonom i Marsom (vaši vladari) daće karmički susret i veliku promenu u već postojećoj zajednici.

Ako ste slobodni, tada će vas februara 2024. život upoznati s novim ljudima i pojaviće se strastvene romanse. Sve se vrti oko Plutona, koji vlada vašim intimnim životnim sektorom, a takođe upravlja pitanjima transformacije – upravo će ljubavni odnosi postati vaše pravo gorivo za napredak.

Škorpion

Pluton, vaš vladar, u konjunkciji je s Venerom i Marsom u vašem sektoru stanovanja. Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da započnete zajednički život. Osim toga, možete doživjeti veliku promenu u ljubavi, čak do tačke podele imovine i razvoda – Pluton često potpuno promeni kuću u koju ulazi. Ako ste u dugoj vezi ili braku, u februaru bi se mogli pojaviti problemi.

Vodolija

Očekuju vas velike promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku. 

U februaru razgovarajte s partnerom o tome koliko ste spremni i da li želite da postanete roditelj, što znači da je vreme da odnos podignete na nov nivo. Osim toga, možda ćete imati aferu s osobom koja će biti povezana s vašim poslom, a tada će se romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Lav

Venera, Mars i Pluton se približavaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi vaša veza mogla zauvek da se promeni u februaru. 

Najverovatnije će započeti nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvek ima učinak “crne rupe” i neopisiv magnetizam za osobu. Ono kada jednostavno ne možete da odolite. Ako ste u braku, tada će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner može daa predloži da počnete da živite odvojeno ili ćete stupiti u brak, prenosi Atma.hr

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading