Satima se ne sete da to urade: Ova 3 horoskopska znaka odgovaraju na poruke posle sto godina!

Vesti 07.02.2024 15:16 0

Neki ljudi odgovaraju na poruke brzo, ali ima i onih kojima su za to potrebni sati. Možda je problem u njihovu horoskopskom znaku.

mobilni

Shutterstock

Vodolija

Vodolija bi vam možda i odgovorila kada bi znala gde joj je mobilni. Ove osobe su uvek u pokretu, nešto rade ili planiraju, i ako ne drže mobini u rukama kada dođe vaša poruka, male su šanse da će vam odgovoriti. Ako pak vide vašu poruku usred nekog važnog posla, odgovaranje će ostaviti za kasnije, a onda će zaboraviti na poruku jer su već našli novu zanimaciju.

Devica

Ona nema vremena, pa joj ne šaljite poruke. Ako je hitno, nazovite je. Ako nije hitno, zašto uopšte pokušavate da je kontaktirate? Praktične Device ne žele da gube vreme na kucanje poruka i dobiti odmah njihov odgovor ravno je dobitku na lutriji.

Bik

Ne odgovaraju na poruke zato što im se to ne radi. To pogotovo važi za period kada se odmaraju. Odgovoriće na poruke koje su im važne, ali ne očekujte brzu reakciju ako ste im poslali neku zezanciju. Bik vas poštuje i biće tu kad je nešto važno, ali takođe ceni svoje slobodno vreme i ne želi da ga provodi na mobilnom. Radije će otići s vama na kafu ili vas pozvati u svoj dom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading