Igraju igrice, lažljive su i nadmene: Naš astrolog otkriva u kojim znacima se rađaju najopasnije žene

Jelena Vukelić Vesti 05.02.2024 17:14 0

Ljubomora i osvetoljubivost su dve veoma negativne osobine posebno izražene kod povređenih,ostavljenih, prevarenih žena. Astrološki se može videti doza ljubomore i osvetoljubivost. Izdvajaju su tri znaka koja mogu najintenzivnije da osećaju ove negativne emocije.

Igraju igrice, lažljive su i nadmene: Naš astrolog otkriva u kojim znacima se rađaju najopasnije žene

Shutterstock, najžena

To su Škorpije i Device. 

Žena Škorpija je pod uticajem Plutona, to je planeta koja najviše govori o sakrivenoj ljubomori i velikoj potrebi za osvetom naročito kada je povređena ili izigrana od strane partnera. Ova žena vrlo brzo napravi plan osvete i sprovodi u realne poteze. Ona ne može biti mirna dok se ne osveti čak i nema osećaj mere kada je u pitanju osveta. Često su to dramatične scene, partner može da doživi veoma neprijatne situacije u javnosti. Ovo su žene koje nikad ne zaboravljaju i nikad ne opraštaju. Ako imat i da pravi dramatične i teatralno scene. Onog momenta kad pomisli da je možda prevarena ili izigrana, ona reaguje veoma burno, veoma dramatično sa velikom dozom histerije. Partner ostaje zatečen njenom reakcijom i ne vidi način da je može uveriti u suprotno. 

Kada je u pitanju žena Devica, ona je veoma sumnjičava i emotivno rezervisana. Zbog njene stalne potrebe da sve analizira do detalja, vrlo brzo može da sazna da li je partner vara ili ne. Kada to sazna, ona će da " igra igrice " koje partner i ne može da pretpostavi. Njena potreba za osvetom je veoma jasna i precizna i ona od toga ne odustaje dok to ne uradi onako kako je zamislila. Partner često ne može ni da predvidi šta je ona u stanju da uradi i šta sve može da mu zameri. 

Komentari (0)
Loading