Kao proklete: Žene rođene u ova 4 horoskopska znaka nikako da izaberu onog pravog

Vesti 17.01.2024 18:40 0

Žene rođene u ovom znaku su poznate po svojoj brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi...

raskid

Shutterstock

Ukoliko se i vama dešava slično u ljubavnim odnosima, možda pripadate ovim horoskopskim znakovima, a evo zbog čega je to tako i zašto uvek upadate u zamku suprotnog pola.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su odvažne, prepune avanturističkog duha i privlači ih uzbuđenje koje donosi svakodnevica u pokretu. Međutim, ovaj neustrašivi pristup životu ponekad ih može odvesti u zagrljaj muškarca koji ne traži isti nivo predanosti.

Muškarac

Shutterstock

 

Žene rođene u znaku Ovna često, zbog impulsivne prirode, ne vide znakove upozorenja i pre nego što to shvate, nađu se u lošoj ljubavnoj vezi koja zapravo nije u skladu s njihovim dugoročnim planovima i ciljevima.


Blizanci

Žene rođene u ovom znaku su poznate po svojoj brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi. Iako ih zbog ovih kvaliteta magnet za suprotan pol, oni ih, takođe, mogu odvesti prema muškarcima koji možda nisu iskreni u svojim namerama.

Muškarac

Shutterstock

 

Dvostruka priroda žena u znaku Blizanaca zna da stvori borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površne privlačnosti. To je razlog zašto se često nađu u vezama kojima nedostaje dubina koju one istinski traže.

Vaga

Žene Vage prave su romantičarke, uvek u potrazi za savršenom ljubavnom pričom. Međutim, ova potraga za idealizovanom romansom može da ih navede da ignorišu znakove upozorenja i budu s muškarcima koji emocionalno nisu na istom nivou kao one.

zli ljudi

Shutterstock

 

Vage imaju urođenu želju za skladom, a to ponekad zna toliko da ih zaslepi da ne vide da novi partner možda neće iskazivati jednak nivo predanosti. Sve to u završnici vodi ka nezadovoljstvu, jer veza nije skladna.

Ribe

Žene Ribe su sanjalice koje često vide najbolje u ljudima. Iako je ovaj kvalitet simpatičan i dobar, takođe ih može dovesti do toga da se zaljube u pogrešnog tipa, piše 24sata.hr.

raskid

Shutterstock

 

Njihova saosećajna priroda navodi ih da ostanu u vezama duže nego što bi trebalo, čak i kada vide jasne znakove nekompatibilnosti. Emocionalna dubina Riba ponekad će pomutiti njihovu procenu o potencijalnom partneru i njegovom karakteru. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading