Tarot horoskop za drugu polovinu januara: Vagi dodatan rad donosi veći novac, Jarcu uspeh u karijeri, Raku jačanje veze

Slobodanka Ćorić Vesti 13.01.2024 10:47 0

Prema najavama tarot astrologa očekuje nas zanimljiv period do kraja ovog meseca

Tarot horoskop za drugu polovinu januara: Vagi dodatan rad donosi veći novac, Jarcu uspeh u karijeri, Raku jačanje veze

Shutterstock

 
Tarot je kompleksan set karata koji se koristi za proricanje sudbine, introspekciju i duhovni razvoj. Svaki komplet tarot karata sastoji se od 78 karata podeljenih u 22 velike arkane i 56 male arkane. Sudeći prema najavama tarot astrologa očekuje nas zanimljiv period do kraja ovog meseca. Praznična euforija bledi, a na pomolu su lepi događaji posebno za dva znaka Zodijaka.
 
 
 
OVAN
U drugoj polovini januara Ovnovi će osećati snažnu potrebu za promenom i avanturom. Vaša energija će biti visoka i bićete spremni da se upustite u nove izazove. Može se desiti da se pojavi neočekivana prilika za putovanje ili učenje nečeg novog, što će vam probuditi entuzijazam i želju za istraživanjem. Savetuje se da budete otvoreni za nove mogućnosti i da iskoristite svoju hrabrost kako biste napredovali.
 
BIK
Bikovi će se fokusirati na svoje emocionalno blagostanje. Može se desiti da osetite potrebu da se povučete i posvetite vreme sebi. Važno je da obratite pažnju na svoje emotivne potrebe i da pronađete načine da se relaksirate i oslobodite stresa. Možda će vam prijati meditacija, šetnja prirodom ili neka umetnička aktivnost koja će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir.
 
 
 
BLIZANCI
U drugoj polovini januara 2024. godine Blizanci će biti inspirisani da se posvete komunikaciji i intelektualnom razvoju. Mogu se u vašem okruženju pojaviti zanimljivi ljudi koji će vas podstaći na intelektualne razgovore i probuditi u vama želju da produbite svoje znanje. Ovo je odličan period da se posvetite pisanju, učenju stranih jezika ili razmeni ideja sa drugima.
 
 
RAK
Rakovi će se fokusirati na svoje odnose sa drugima do kraja ovog meseca. Imaćete potrebu za povezivanjem sa svojim najbližima i izražavanjem svojih emocija. Važno je da budete otvoreni i iskreni u komunikaciji sa partnerom, prijateljima i porodicom, kako biste ojačali vaše veze i stvorili dublje razumevanje.

LAV
U drugoj polovini januara Lavovi će biti fokusirani na svoje kreativne projekte i lični izraz. Može se desiti da osetite snažnu inspiraciju da se izrazite kroz pisanje ili neku drugu formu kreativnog izražavanja. Ovo je odličan period da se posvetite svojim hobijima i da pokažete svoju originalnost i talente, piše Srećna republika.

DEVICA

Device će se posvetiti svojim ciljevima i ambicijama a imaćete priliku da pokažu šta umeju i znaju. Imaćete snažnu želju da postignete svoje ciljeve i ostvarivanju profesionalnih ambicija što će pozitivno uticati na vašu karijeru. Važno je da budete organizovani i fokusirani, te da iskoristite svoje analitičke sposobnosti kako biste napredovali na poslu.

VAGA

U drugoj polovini januara Vage će imati pune ruke posla oko svojih finasija. Budite spremni na prekovremeni rad ili dodatni posao koji će vam doneti lepe pare. Ne trošite više nego što imate. Važno je da budete svesni svojih vrednosti i da pronađete ravnotežu između uživanja u životu i odgovornog upravljanja novcem.


ŠKORPIJA
Rođeni u znaku Škorpije u drugoj polovini meseca imaće potrebu da se osame i fokusiraju na svoje unutrašnje transformacije i lični rast. Može se desiti da osetite potrebu da se oslobodite starih obrazaca ponašanja i da se posvetite dubokom introspektivnom radu. Ovo je vreme za isceljenje i oslobađanje od emocionalnih tereta koji vam više ne služe.

STRELAC
Strelčevi će imati potrebu za povezivanje sa širom zajednicom u kojoj se kreću. Imaćete potrebu da se lično angažujete u humanitarnim aktivnostima ili da se posvetite podršci svojim prijateljima. Važno je da budete otvoreni za nova poznanstva i da se povežete sa ljudima koji dele vaše vrednosti.

JARAC

Drugoj polovina januara za Jarčeve će biti period kada će intenzivno ulagati u svoju karijeru i društveni status. Nemojte propustiti poslovne prilike koje vam se budu ukazale čak i ako će zbog toga trpeti vaš privatni život. Važno je da budete disciplinovani i da iskoristite svoje organizacione sposobnosti kako biste postigli uspeh u svojoj karijeri.


VODOLIJA
Rođenu u znaku Vodolije sučiće se sa izazovima koji će zahtevati brzo razmišljanje i odlučivanje. Oslonite se na svoje analitičke sposobnosti i nećete pogrešiti. Pruža vam se prilika da razvijete svoje talente što vas može inspirisati na pokretanje sopstvenog biznisa. Doduše, ova ideja već dugo tinja u vašoj glavi sad je trenutak da te planove sprovedete u delo.


RIBE
Do kraja ovog meseca Ribe očekuju duboke emocionalne i duhovne promene. Poztrebno vam je da pronađete unutrašnji mir i da uspostavite ravnotežu sami sa sobom kako biste lakše izašli na kraj sa izazovima koji su pred vama. Budite spokojni jer imate zaštitu neba i ispuniće vam se sve želje posebno kad su u pitanju emocije. One koji su već dugo sami očekuje zanimljivo poznastvo koje će promeniti vaš pogled na ljubav.

Komentari (0)
Loading