Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. januar: Škorpije pod uticajem okoline, Bikovi posvećeni partnerskim odnosima, a šta je sa Rakovima?

Vesti 07.01.2024 19:30 0

Vaša astro prognoza za početak radne sedmice...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje iako to nije poenta trenutne situacije. Budite više svesni sebe i svojih potencijalnih rezultata. Problem sa kičmom. 

 

Bik 

Danas ćete biti najviše posvećeni partnerskom odnosu jer partner već neko vreme vam zamera vaše interesovanje za njega. Nemojte biti  ,,na kraj srca" kada shvatite da partner ima mnogo veće probleme nego što mislite. Moguća glavobolja. 

 

Blizanci

Merkur vam stvara nezgodne aspekte i osećate veliku nervozu koju ne možete da kontrolišete u vezi posla i u vezi poslovnih planova. Danas je najbolje da što pre završite poslovni deo i da se odmarate u društvu voljene osobe. 

 

Rak 

Tvrdoglavo se ponašate i to iritira vašeg partnera. Zbog negativnog uticaja meseca bićete veoma loše raspoloženi i to može da se odrazi i na vaše zdravstveno stanje,  povedite računa o svom imunitetu. 

 

Lav 

Početak dana je veoma zanimljiv jer ćete imati vrlo interesantne ponude poslovnog tipa od osobe u znaku Vodolije. Partnerski odnos je već neko vreme  u drugom planu zato što partner ima mnogo više problema nego što mislite. 

 

Devica 

Merkur stvara veoma pozitivnu energiju i snagu pa to možete iskoristiti za neke nove poslovne ponude. Ljubavni život je sada na dobrom putu da se preokrene u vašu korist. Zdravlje je odlično. 

 

Vaga

Vaša privatnost je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite svemu onome što ste zapostavili. Partner vas zapostavlja totalno zbog njegovih poslovnih aktivnosti koje nisu nimalo jednostavne. Čuvajte se problema sa spavanjem. 

 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi što nije svojstveno za vaš znak. Probajte da se što više okrenete sebi i svojim aspektima poslovanja jer niko neće to uraditi umesto vas. 

 

Strelac 

Čuvajte se naglih odluka kojima možete biti skloni narednih pet dana jer ćete biti pod jakim uticajem osobe u znaku Lava. Mogući problemi sa novcem zbog neorganizovanosti drugih osoba. 

 

Jarac 

U ovom periodu najvažnije da sačuvate svoj unutrašnji mir i da ne dozvolite da se drugi mešaju u vaše poslovne aspekte. Čuvajte se moguće prehlade koja može da pređe u nešto ozbiljnije kada je u pitanju zdravlje. 

 

Vodolija

Ovo je veoma nezgodan period ako želite da prekinete komunikaciju sa partnerom ili da menjate nešto u način ophođenja prema vama. Pokušajte da se što bolje organizujete za sebe i da ne donosite nagle odluke. 

 

Ribe 

Poslovna situacija je nestabilna zbog vaše potrebe da često budete u centru pažnje. Emotivni odnosi su stabilniji zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate. Okrenite drugi list kada su u pitanju odnosi u kući. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading