Dnevni horoskop za nedelju, 31. decembar: Ribe u dobrom raspoloženju, Blizancima stižu lepe vesti u narednih mesec dana

Vesti 30.12.2023 19:30 0

Poslednja astro prognoza za 2023. godinu...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom. Zbog uticaja Marsa na vaše polje komunikacije bićete okrenuti mnogo više sebi nego drugima. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje potrebe i ciljeve. Ipak se morate odvojiti od drugih, najvažniji ste sami sebi. 

 

Blizanci

U narednih mesec dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma važna u vašem poslovnom okruženju. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate i kad nije potrebno. 

 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o mogućim aspektima rasprave sa voljenom osobom. To se može negativno odraziti na vaše odnose koje planirate u budućnosti sa partnerom. Mogući problemi sa zubima. 

 

Lav 

Danas ste maksimalno ljubomorni na partnera i na njegovu potrebu da dominira kada su druge osobe u pitanju. To može se pretvoriti u veoma negativan aspekt vašeg odnosa koji stvarate u budućnosti. 

 

Devica 

Danas ćete biti veoma željni dokazivanja kada su u pitanju drugi ljudi i ovo uzmite kao veoma ozbiljno. Niko nema prava da vas menja ali ipak potrebno je da se prilagodite stvarima kada su u pitanju odnosi sa drugima. 

 

Vaga 

Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući veneri koja je ušla u znak u strelca i koja vam donosi jako dobre odnose sa ljubavnim aspektima. Poslovna situacija miruje zato što ste vi tako odlučili i zato što vam to odgovara zbog stresova koje ste imali. 

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemate dovoljno energije za druge posebno u ovom periodu kada ste mnogo bliži sa svojim emocijama. Ne dopustite da vas drugi zloupotrebljavaju poslovno.  

 

Strelac

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama od strane partnera i to posebno zbog činjenice da je partner već neko vreme ljut na vas. Zdravlje je odlično jer već neko vreme brinete o sebi. 

 

Jarac 

U narednih pet dana bićete zadovoljni jer poslovna situacija je stabilna i daje dobre rezultate ono što radite. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste zapostavili zbog porodice. 

 

Vodolija

U ovom periodu bićete veoma ranjivi i emotivno nestabilni, posebno zbog poslovne situacije koja nije se stabilizovala unazad nekoliko dana. Čuvajte se duplih standarda u vezi posla kojim se bavite.

 

Ribe

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost. Zdravlje je odlično. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading