Prosto nedodirljivi: Srca ovih znakova su kao sante leda, osećanja su poslednja na njihovoj listi prioriteta

Vesti 27.12.2023 21:17 0

Sazvežđe pod kojim smo rođeni igra veoma važnu ulogu u našoj sudbini...

Tuga

Shutterstock

Ponekad nas iznenadi bezdušnost nekih ljudi, a ovi horoskopski znaci koji nemaju srca su svakako deo ove grupe. Njihova hladnokrvnost je tako ledena i teška.

Nakon razgovora sa nekim ljudima se osećamo potpuno frustrirano i razočarano jer nismo uspeli da vidimo trunku emocije u njima. Često na to utiče i njihov horoskopski znak koji ih čini hladnokrvnim i nezainteresovanim za ljude oko njih.

žena

Michael Piepgras / Panthermedia / Profimedia

 
Od njih nemojte očekivati utehu

Sazvežđe pod kojim smo rođeni igra veoma važnu ulogu u našoj sudbini. Određeni horoskopski znakovi dobili su osobinu bezdušnosti. Oni se rukovode logikom i njihova priroda je u potpunosti racionalna. Osećanja svakako nisu njihov prioritet i to je ono što ih čini neopisivo hladnokrvnim.

Vodolija

Ono što karakteriše Vodolije je svakako njihova inteligencija i nezavisno mišljenje. Od svih znakova Zodijaka oni su najdemokratičniji i najviše cene slobodu. Upravo zbog toga, predstavnici ovog znaka vole da drže emocije pod strogom kontrolom, ne dozvoljavajući ikome da manipuliše njima. Njihova hladnokrvnost je često rezultat težnje ka racionalnosti, a ne nedostatka empatije. Ono što svakako ne mogu da podnesu su drame i jadikovke, tako da baš i nećete naići na podršku kao rame za plakanje.

Vaga

Vage će lako naći zajednički jezik sa bilo kim, čak i pod najtežim okolnostima. Oni nastoje da uvek pronađu kompromis. Međutim, oni to uvek čine isključivo formalno. Do njihovih pravih osećanja ćete izuzetno teško doći, pa zbog toga deluju distancirano i hladno, piše Lepota i Zdravlje. Uprkos tome, oni nikada neće dozvoliti sebi da budu grubi ili prekorni prema drugim ljudima. Ovi predstavnici zodijačkog kruga imaju sposobnost da drže distancu i ne vezuju se ni za koga i ni za šta. 

Jarac

Jarčevi se smatraju sebičnim, prizemnim i preterano disciplinovanim. Oni neće dozvoliti da emocije preovladaju razum zbog čega mnogima deluju neosetljivo. Ipak, ovi predstavnici zemljanog elementa su odlučni i ambiciozni, pa se, po njima, svaka manifestacija osećanja smatra najčešćom manifestacijom slabosti. Jarčevi nastoje da postignu svoj cilj na bilo koji način, pa će često pokazati hladnokrvnost i okrutnost. Oni svaki svoj korak znaju unapred i teško će to promeniti zbog bilo čega. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading