Zagarantovan uspeh u Novoj godini: Odmah uradite ove 4 stvari, otvaraju portal neverovatne sreće!

Vesti 19.12.2023 15:58 0

Svim prijateljima i dragim osobama poželite sve najbolje u Novoj godini i ispunjenje namera...

žena

Shutterstock

Za većinu nas Nova godina je praznik povezan sa svođenjem rezultata za proteklu kalendarsku godinu, željama za iduću, rešavanjem starih problema i sticanjem novih iskustava... Predstavljamo jednostavan sistem od 4 koraka, zahvaljujući kome možete ne samo uspešno da dočekate kraj godine, već i radosno da uđete u novu kako bi se sve vaše namere ostvarile, piše portal Econet.ru.

praznici

Shutterstock

 
Korak 1 – Rezimiranje stare godine

Počinjemo sabiranjem rezultata protekle godine.

Setite se dobrih stvari

 Prisetite se svih dobrih stvari koje su vam se dogodile u životu tokom godine. Svakog događaja. Šta je novo došlo u vaš život? Kako se vaš život promenio otkad se sve to pojavilo? Zahvalite Svemiru na svemu što vam je poslao u život.

Otpustite loše

zli ljudi

Shutterstock

 

Prisetite se svih loših stvari koje su vam se dogodile u životu ove godine. Ne terajte ih i ne opirite se. Dajte im prostor kao iskustvu koje ste već prošli. Učite iz toga kako vam se ne bi više ponovilo. Sada otpustite to i napravite mesta za nova pozitivna iskustva. 

Korak 2 – Zahvalnost

Zahvalnost Svemiru

 Zahvalite Svemiru i Majci Zemlji za sve što vam daje: za život, za materijalno bogatstvo, za mogućnosti.

Zahvalnost svima koji su bili blizu vas i pomogli vam

sreća

pixabay

 

Zahvalite svim onim ljudima koji su bili uz vas ove godine i koji su vam pomogli u vašim poslovima, podržavali vas u teškim razdobljima vašeg života, delili vaše tuge i radosti. Možda su to bili vaši roditelji, možda prijatelji ili kolege, ili možda samo poznanici.

Zahvalnost neprijateljima i onima koji su vas povrijedili

 Zahvalite svima onima koji su vas povredili u protekloj godini, svima koji su vam pomogli da bolje upoznate sebe i naučite važne životne lekcije, svim svojim neprijateljima koji su vam pokazali nešto što vam je važno.

Korak 3 – Planovi i ciljevi za iduću godinu

Izražavanje namere

 Stvorite nameru. Neka sve vaše želje dobiju jasnoću i konkretan plan delovanja.

Postavljanje i deklarisanje planova i ciljeva za sledeću godinu

kalendar

Shutterstock

 

Postavite ciljeve koje biste želeli da ostvarite u sledećoj godini. To moraju biti specifični ciljevi. Navedite svoje planove za postizanje ovih ciljeva. Možete imati nekoliko vrsta ciljeva. Mogu postojati stvarni i nerealni ciljevi, veliki i mali. Međutim, čak i kada se krećete prema nerealnim i velikim ciljevima, moći ćete da postignete mnogo više ako ostvarite samo 30 odsto njih nego ako postignete 100 odsto malih ciljeva.

Dogovor sa podsvešću

Naša podsvest često gradi naš život i životne okolnostiu skladu sa našim namerama i programima koje imamo. Uspostavite kontakt sa njom i dogovorite se da sledeće godine svoje životne okolnosti posložite tako da se svi zacrtani ciljevi i planovi ostvare. Zamolite je da zaobiđe sva vaša unutrašnja ograničenja, strahove i druge prepreke koje vas sprečavaju da krenete prema svojim ciljevima.

Korak 4 – Novogodišnje želje

Svim prijateljima i dragim osobama poželite sve najbolje u Novoj godini i ispunjenje namera, planova, želja i ostvarenje ciljeva. Samo budite iskreni.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading